reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak miesiączki

Paula991

Aktywna w BB
Hej dziewczyny u mnie taki problem.
Biore progesteron 200 mg 16-26 dc. Dzisiaj jestem 8 dzien po odstawieniu a miesiaczki ciagle brak. Objawy jak na okres bole jajnikow i piersi ale nie ma miesiaczki. Biore letrozol na pecherzyk, bylam tez u gina w 12dc i stwierdzil ze szans na owulacje nie ma bo pecherzyki za male. Mimo tego robilam wczoraj test ciazowy tak dla wlasnego spokoju i wyszedl negatywny. Czy ktoras z was miala podobnie? W czym moze byc problem?

reklama
Biore progesteron 200 mg 16-26 dc. Dzisiaj jestem 8 dzien po odstawieniu a miesiaczki ciagle brak. Objawy jak na okres bole jajnikow i piersi ale nie ma miesiaczki. Biore letrozol na pecherzyk, bylam tez u gina w 12dc i stwierdzil ze szans na owulacje nie ma bo pecherzyki za male. Mimo tego robilam wczoraj test ciazowy tak dla wlasnego spokoju i wyszedl negatywny. Czy ktoras z was miala podobnie? W czym moze byc problem?
Żadna z was nie miala podobnego problemu?

ja najdłużej po progu czekałam 10 dni, przeważnie były tylko 3 dni ale zdążało się że czekałam dłużej

U mnie tez zawsze byly 2-3 dni dlatego sie martwie o co chodzi 🤨
różnie bywa po stymulacji i progu założeń może być kilka jak czujesz się na @ to może poczekaj jeszcze spokojnie 2-3dni a jak cię to martwi to umow się do lekarza żeby sprawdzić czy nie zrobił się torbiel która mi np wstrzymała 🐒 owulacja mogła być później z siebie pomimo że stymulacja nie zadziałała, a możesz mieć bałagan w hormonach, a czasami sam stres co się dzieje że nie ma @ powoduje opóźnienie

reklama
Hej dziewczyny. Powiem odrazu spoznia mi sie okres 3 dzien. Objawów na @nie mam zadnych. Test robilam dzisiaj i biel wizira. 😟 Czy ktoras z was miala podobnie że np na mastepny dzien byly te wymarzone dwie kreseczki??

Do góry