reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak bólu piersi po zabiegu

Aneczka85_01

Fanka BB :)
Dziewczyny w lipcu miałam zabieg łyżeczkowania i od tamtej pory a to już 3 cykl nie bolą mnie piersi przed okresem. Całe życie tydzień przed piersi były nabrzmiałe a teraz nic z tych rzeczy . Lekarz mówi ze to nic złego a ja jednak się martwię . Owulacje miałam monitorowana wiec występuje ale dlaczego piersi nie reagują ?

reklama
Ale przecież nie muszą boleć. Nie każda ma takie objawy, ja np. nigdy nie miałam. Najważniejsze przecież, że owulacja jest.

Jeśli przez całe życie odkąd miesiączkuje mam ból piersi przed okresem a teraz po poronieniu Niemam to zaczęłam się martwić .
Rozumiem. Ale też zawsze może coś się zmienić, może to tak jak po porodzie(choć wiem, ze ciężko to porównać...) - może np. nie boleć wcale podczas okresu, nawet jeśli wcześniej bolało, albo na odwrót. Chciałam tylko napisać, że ból piersi nie jest wyznacznikiem "prawidłowości" cyklu, to po prostu dodatkowy objaw, który może wystąpić, ale nie musi i nie świadczy to o niczym niepokojącym. Ja bym zaufała lekarzowi:)

reklama
reklama
Do góry