a wiesz co, ja mam jako takie byłam raz w magicznej klinice w Poznaniu i choć efekt wyszedł super, potem nie mogłam jakoś powtórzyć, bo natłok pracy i obowiązków ;d . Ale teraz się luzuje i chętnie bym się jeszcze raz wybrała, bardziej na wolumetrię, bo coś moje owale twarzy... się zniekształciły ;( niestety, latka lecą...
reklama
Cześć, a co to ta magiczna klinika? Możesz coś wiecej powiedzieć? U mnie to wszystko dobrze wygląda, twarz mam jak marzenie (wiem, nie jestem skromna,;D), tak słyszę od mojej teściowej, a ona wciąż narzeka i zastanawiam się, czy jej nie zapłacić za taki zabieg... ino gdzie
Miałam 3 razy. Mam zmarszczki na czole, nie jestem w stanie ich usunąć za pomocą kremów z uwagi na to, ze mam sporą mimikę. Zmarszczki miałam juz w wieku 20 lat, potem sie jeszcze pogłębiały. Botoks to usunął. Wiadomo, ze optymalnie byłoby z takiej mozliwości nie korzystać ale nie moglam się na siebie patrzyć i postanowiłam się jednak wybrać. Nie załuję. Jeśli juz chcecie się zapisać polecam wybrać gabinet lekarski tak aby to było przeprowadzone bezpiecznie.
Link do: Dermatolog - DermaMED Kraków
Link do: Dermatolog - DermaMED Kraków
Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nie mogę się przekonać do botoksu, choć moja skóra i zmarszczki go potrzebują. Wiele moich koleżanek korzysta z tej formy poprawy urody. Niestety u jednej coś poszło nie tak i uniosły jej się brwi, wyglądała jakby cały czas była zdziwiona. Co mnie tylko jeszcze bardziej zniechęciło. Zastanawiam się ewentualnie nad kwasem lub dermapenem. Czy macie doświadczenie w tych kwestiach? Warto?
reklama
Podziel się: