reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mozna zachorować przeważnie dzieci trochę starsze łapią ospę lub różyczkę...moje dziewczynki miały styczność z kuzynkami co miały ospę wietrzna i nie zachorowały...a tutaj nie wiadomo czy to ospa czy bostonka lekarz Ci powieDziękuję za odpowiedź, ma na uchu, ale na głowie nic, tzn między wlosami. Na ospę był szczepiony, nie wiem czy można zachorować po szczepieniu..
Elencza
Jutro kolejna wizyta, tamten lekarz nie wie.. Obstawiał szkarlatynę, ale wtedy nie ma zmian w obrębie ust..
@Nataśka współczuję!!! Biedne dziecko.. U nas wyglądało to tak, a dziś już są takie zaschnięte krosty. .
Lekarz wykluczył ospę, powiedział, że nie miał styczności ze szczepionym dzieckiem, które zachorowało, ale zawsze może być w tych 5%, który mimo szczepienia zachorowały..
Najgorzej, ze ja wczoraj gorączka, dziś ostry ból gardła - tak jak die zaczęło u syna, a jestem w ciąży
@Nataśka współczuję!!! Biedne dziecko.. U nas wyglądało to tak, a dziś już są takie zaschnięte krosty. .
Lekarz wykluczył ospę, powiedział, że nie miał styczności ze szczepionym dzieckiem, które zachorowało, ale zawsze może być w tych 5%, który mimo szczepienia zachorowały..
Najgorzej, ze ja wczoraj gorączka, dziś ostry ból gardła - tak jak die zaczęło u syna, a jestem w ciąży
Załączniki
Ostatnia edycja:
Elencza
Bostonka na pograniczu z wypryskiem "kogoś tam", bo zmiany wyglądają jak bostobka, ale są też na udach, ośladkach i fragmencie plecow..
Ale to na pewno to. Ja też złapałam Tylko u mnie poza infekowanym gardłem, zmiany na dłoniach są gorsze niż te grudki u młodego.. Na sopach też mi się zaczynają robić
Jutro będę próbowała się skonsultować z lekarzem, jakaś masakra...
Pocieszajace jest to, że w drugim trymestrze nie powinno to mieć złego wpływu na dziecko..
Ale to na pewno to. Ja też złapałam Tylko u mnie poza infekowanym gardłem, zmiany na dłoniach są gorsze niż te grudki u młodego.. Na sopach też mi się zaczynają robić
Jutro będę próbowała się skonsultować z lekarzem, jakaś masakra...
Pocieszajace jest to, że w drugim trymestrze nie powinno to mieć złego wpływu na dziecko..
Podziel się: