U nas też teraz tak było pierwszy raz właśnie .Pokazywał że go ząbki bola marudny płakał nie chciał jeść .Współczuję jak dzidzia się tak męczy przy wszystkichNo to ciesz się ze masz tak fajnie moja to diabeł po prostu z tymi zębami ona ryczy jak by ja ze skory obdzierali i już tydzień tak A wczoraj to dopiero dała popis do 00:15 zasnęła z wielkim żalem potem znowu pobudka o 1:30 Jeszcze się dziwie ze sąsiedzi policji nie wezwali...
reklama
U nas przez pewien czas żel dentinox pomagał, ale po 4 czy 5 razie wystąpiło uczulenie, teraz czopek przeciwbólowy z paracetamolem na zmianę z nurofen forte. No niestety co dziecko to inaczej sobie radzi, córka przestawala jeść ale nie płakała A syn w ciągu dnia jest marudny ale nie ma tragedii za to wieczorem płacze z bólu czasem 2-3h...
mamaelaela
Fanka BB :)
U nas temat na topie. Mamy dentinox ale małemu średnio pomaga. Z objawów to : podwyższona temp
Nie chce jeść
Częste kupy i rzadkie
Płacz i marudzenie
Gryzienie wszystkiego. Najgorzej zniósł 3 i 4. 1 i 2 to prawie bezobjawowo
Nie chce jeść
Częste kupy i rzadkie
Płacz i marudzenie
Gryzienie wszystkiego. Najgorzej zniósł 3 i 4. 1 i 2 to prawie bezobjawowo
U nas tylko Camilia- doustny roztwór. Inne preparaty żele z końcówkami do masażu dziąseł nic zupełnie nie pomogły. Ale to u każdego sprawdza się co innego .Jaki preparat wam się sprawdził na bardzo bolesne ząbkowanie?
U
usunięty
Gość
Jaki preparat wam się sprawdził na bardzo bolesne ząbkowanie?[/QUOTE
Bobodent oraz calgel. Oprócz tego gryzak pomógł
U
usunięty
Gość
Bobodent oraz calgel. Oprócz tego gryzak pomógł
[/QUOTE
Witam, ja zastosowałam schłodzoną galaretkę aloesową. Bardzo pomogła mojemu maluchowi ;-)
ciężaróweczka
Fanka BB :)
Ja słyszałam dużo dobrego o tym dologelu, ale nie miałam styczności. Podobno działa też na podrażnienia i afty?
reklama