reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bóle

Barcelona356

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny dziś w nocy obudził mnie straszny ból/kłucie z lewej strony brzucha i w tym miejscu twarde.. Pojawia się to również z prawej strony.. Musiałam wstać z łóżka i się przejść aby przeszło.. Naszczescie nie ma krwawienia ani żadnego plamienia ale moja pierwsza ciąża i się wystraszyłam co to może być.. Dodam że jestem w 31tc. We wtorek mam wizytę u ginekologa ale strasznie się martwię

reklama
Cześć dziewczyny dziś w nocy obudził mnie straszny ból/kłucie z lewej strony brzucha i w tym miejscu twarde.. Pojawia się to również z prawej strony.. Musiałam wstać z łóżka i się przejść aby przeszło.. Naszczescie nie ma krwawienia ani żadnego plamienia ale moja pierwsza ciąża i się wystraszyłam co to może być.. Dodam że jestem w 31tc. We wtorek mam wizytę u ginekologa ale strasznie się martwię
Jeżeli niepokoją Ciebie bóle brzucha, jedz na izbę przyjęć ginekologiczno-poloznicza. Nie jesteśmy w stanie stwierdzić, co to za ból. Tylko lekarz da Tobie odpowiedź, jaka jest przyczyna po wykonaniu badań.

A może po prostu dziecko się rozpycha, wypycha i świdruje? Mnie też to bardzo boli jak mocno wypycha nogę. Jeśli pojawia się raz z prawej, raz z lewej to nie mam pojęcia co innego mogłoby wędrować...

Tez tak uwazam [emoji16] pamietam te kopniaki pod zebra ze oddechu mi brakowało, i myslalam ze mam kosmite w brzuchu co mnie męczy [emoji23]
Jak nie ma skurczy, krwiawienia, wód itp to jest wszystko ok [emoji4]
A może po prostu dziecko się rozpycha, wypycha i świdruje? Mnie też to bardzo boli jak mocno wypycha nogę. Jeśli pojawia się raz z prawej, raz z lewej to nie mam pojęcia co innego mogłoby wędrować...

Do góry