Na poczatku tez tak mialam, z czasem bol i wielkosc cyst narastaly. Trzymam kciuki zeby ten bol okazal sie tylko bolem owulacyjnym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pamiętam na jakim forum ale wiem ze tak miala i zaszla w ciaze. Testy owulacyjne robi sie wieczorem pomiedzy 20/22 2 godz przed testem ograniczyć spożycie plynow. Taki test owulacyjny kupi nawet w aptece jesli beda 2 takie same kreski to znaczy ze owulacja wystąpi za niedlugoJest taka mozliwosc zaraz po okresie przy nieregularnych cyklach? Pamietasz moze tytul tego forum? Chetnie bysmy poczytaly Jestem z nia caly czas, mowi,ze bialo mleczny miala wczoraj i czasem ciagnacy sie a dzis przezroczysty i ciagnacy. Szyjke wyczowa i jest otwarta czytalysmy gdzies,ze po okresie szyjka powinna byc nisko i zamknieta to prawda?
Tylko na USG lekarz cos by zobaczyl, a tu wydal pozytywna opinie i nic niepokojacego :/Na poczatku tez tak mialam, z czasem bol i wielkosc cyst narastaly. Trzymam kciuki zeby ten bol okazal sie tylko bolem owulacyjnym
Dziekuje za pomocNie pamiętam na jakim forum ale wiem ze tak miala i zaszla w ciaze. Testy owulacyjne robi sie wieczorem pomiedzy 20/22 2 godz przed testem ograniczyć spożycie plynow. Taki test owulacyjny kupi nawet w aptece jesli beda 2 takie same kreski to znaczy ze owulacja wystąpi za niedlugo
Kurcze, ona byla pewna,ze to miesiaczka. Dostala w 46dc i trwala od 26 czerwca do 4 lipca, z tym ze ostatnie 2 dni miala skape plamienie- reszta to bylo obfite krwawienie. No nic jutro bedzie testowac,czy to owulacja. Chyba,ze owulacja byla przed wczoraj, bo najwiekszy bol lewego jajnika miala wlasnie wtedy i juz nic nie pokarzeTak, moze mieć teraz owulacje jesli jest to krwawienie srodcykliczne a nie miesiaczka. A takie sie zdążają przy nieregularnych cyklach.
Niestety jedno od drugiego nie mozna odróżnić na oko.
Oczywiscie,ze to nie problem. Byliby szczesliwi gdyby sie udalo.Jesli sie starają to chyba nie problem?
Bedzie tylko korekta wieku ciazy
Plemniki dożywają do 5 dni.Oczywiscie,ze to nie problem. Byliby szczesliwi gdyby sie udalo.
Tylko zastanawia ja ta owulacja,bo gdyby wiedziala,ze ona jest to napewno staraliby sie bardziej- a tak pewnie kolejny cykl nic z tego nawet nie pomyslala,ze owulacja mogla sie pojawic zaraz po okresie,dzis zrobi test owulacyjny i bedzie miala pewnosc. Bole jej ustapily juz calkowicie
Podbrzusze jednak dalej ja delikatnie pobolewa jak na miesiaczkePlemniki dożywają do 5 dni.
Czasem wystarczy ten jeden raz