reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

bóle kręgosłupa:(

o kurka bela!
miśka ale mi napisałaś:))) no to chyba sobie podaruję faktycznie.
a swoją drogą-aaaaaaaale masz fajnie:) z tym mężem znaczy się;))
dzięki w takim razie,zaoszczędziłaś mi podróży.
słuchaj,zapytaj męża co sądzi na temat kosmodisku:)?

reklama
Mi też kręgosłup daje popalić. Mąż mnie lekko masuje szczególnie kark i ramiona i nawet głowa wtedy nie boli. Ale mąż masażysta to fajna sprawa. W marcowym moim dziecku było o masażu w ciązy. Z tego co napisali to masaż może być ale oczywiście uwzględniający ciążę. A specjalista na pewno wie jak masować by pomóc a nie zaszkodzić w takiej sytuacji. Może Miśka Twój mąż chce się trochę wykrecić od pracy w domu?? ;)

Mój mąz jest dobrym specjalistą w swoim fachu, po prostu nie chce zrobic mi krzywdy, za długo czekalismy na to dziecko żeby teraz to zknocić!!!!! Nie wierzyła bym tez do końca co piszą w gazetach, czasami mija się to z prawdą, myśle, że niektórzy po prostu chcą sobie zarobić! Pisałam też wcześniej, że lekki masaż-głaskanie nie zaszkodzi dziecku i my się tego trzymamy!!! :)

Nie, nie obraziłam sie! wszystko ok! Tylko wiem jak niektórzy naciagaja ludzi żeby zarobić, i sie nie martwią zdrowiem innych! Pozdrawiam!!!

I jeszcze jedno, Margolis, ty to juz musisz o siebie dbać podwójnie :) Życze zdrowia i wyjscia z choróbska!!

reklama
heeeeeeeeeeej dziewczynki:))))))
wcale a wcale nie czuję się lepiej...no ale cóż,dzidzia jest najważniejsza!!więc nie skarżę się już:)
ale jak mnie nie wykończy;) to wszystko mu kiedyś opowiem:)
a , co do masaży...faktycznie jest tak,że masażyści boją się nas jak ognia(dla nich ryzyko znacznie przewyższa korzyść...)
ja też...bardzo dlugo czekalam na moje maleństwo,więc przeczekam to wszystko z pokorą:)
margolis moja droga:)damy radę!!!!!wiem,że boli...ale to kiedyś minie,wszystko minie (tak myślę)kiedy pochylę się już nad lużeczkiem mojego maleństwa...
inga