Magda8888
Fanka BB :)
Jejku pomyliłam sie. Nie ten wątekA co ma to wspólnego z tematem autorki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku pomyliłam sie. Nie ten wątekA co ma to wspólnego z tematem autorki?
Chyba jednak wolałabym, żeby był główką skierowany na dół
Bo jak do tej pory, to cały czas mnie okłada nóżkami, a to po pęcherzu, a to szyjce, co przyjemne nie jest , a bardzo ruchliwy bąbel jest
Najlerpszq pozycja to poprzeczna. Mnie nic nie boli i kopie mnie po bokach, jest to tak wygodne, że zazdroszczę samej sobie widząc jak koleżanki cierpiąCzyli wychodzi na to, że nóżkami źle i główką też nie dobrze, a już miałam cichą nadzieję, że jak się obróci, to choć trochę lżej będzie
Haha zawsze ta opcja, ktora Nas nie dotyczy wydaje się być bardziej interesująca, a tu psikus lżej to Nam będzie chyba dopiero jak urodzimyCzyli wychodzi na to, że nóżkami źle i główką też nie dobrze, a już miałam cichą nadzieję, że jak się obróci, to choć trochę lżej będzie
Zapewniam, że nieHaha zawsze ta opcja, ktora Nas nie dotyczy wydaje się być bardziej interesująca, a tu psikus lżej to Nam będzie chyba dopiero jak urodzimy
Tak też czuje, że te stópki poza brzuchem też będą tak biegałyMoja córka też była ułożona pośladkowo. Zdarzało mi się dosłownie popłakać z bólu, jak mnie kopała, a później (jak już kopać nie mogła, bo nie miała miejsca), to miałam wrażenie, że mam w środku czołg, który mnie masakruje. Kiepsko niestety to wspominam.
Ps. Czołg z brzucha jest poza nim tak samo niespokojny i ruchliwy.
Pół biedy biegały, do tego etapu też trzeba dotrwać, a takie wiercipięty mogą być "śpiewakami operowymi". Ja mam taką śpiewaczkę właśnie, ledwo z życiem uszyłam, a to dopiero 2 mcTak też czuje, że te stópki poza brzuchem też będą tak biegały
Heheh, chodziło mi o to, że nie będziemy jak kangurki.. I koniec wygód haha chociaż sen będzie przerywany ale nie mogę sie doczekać az wygodnie sie ułoże w łóżku bez bólu i tej niewygody dużego brzuchalaZapewniam, że nie