reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

bolaca dłoń - wszystko mi z niej wypada (((

hej ja cierpie na ta sama przypadlosc tuz po 2 miesiacach po porodzie zaczela mnie bolec lewa reka a dokladnie kucik i nagdarstek lekarz na pogotowiu powiedzial ze naciagnelam sobie i poslal do domu . Ale z dnia na dzien bylo gorzej a ze mialam wiztue u ortopedy bo mam zapalenie sciegna jeszcze z przed ciazy to pokazala i reke i to z tego wyszlo ze zapalenie pochewek i reka w gips na 4 tygodnie, nie pomoglo potem steryd i tez nic czeka mnie zabieg
ale zeby to bylo wszystko mam tez zapalenie pochewek w prawej dloni jednym slowem sypie sie ...
wiec jesli was dziwnie boli reka to samo nie wyjdzie.. pozdrawiam

reklama
Niestety też dopadła mnie przypadłość o oryginalnej nazwie Zespół deQuervaina :) Z mojego doświadczenia to radzę konsultować tego typu przypadki z jakimś dobrym ortopedą. Niestety nieraz się zdarza, że lekarze na izbie przyjęć nie znają się dokładnie na takich cudach i chcą leczyć zupełnie co innego. Byłam u kilku specjalistów zanim trafiłam na tego co znał się na rzeczy. Po zabiegu wszystko wróciło do normy. Jeśli komuś się to przyda to nazywa się Jan Paradowski i przyjmuje w Krakowie w klinice Sport-med.

Do góry