Hej dziewczyny [emoji6]mam taki problem. Od jakiegoś tygodnia podczas chodzenia bardzo boli mnie okolica miednicy, dół pleców (bol przechodzi na pośladki). A jak siedzę wdzystko jest ok. Ten ból jest okropny, nie mogę normalnie funkcjonować, bol jest taki ze przejście 1 metra to wyczyn. Moze wiecie co to może być? Lekarz dopiero we wtorek. A dzisisj 35+5
reklama
Rozwiązanie
8+5 ale kazda z nas przechodzi to inaczej .
K
Katijah
Gość
Oj mnie też bolało, szczególnie jak długo leżałam. Musiałam rozchodzić. To od kręgosłupa promieniuje...Hej dziewczyny [emoji6]mam taki problem. Od jakiegoś tygodnia podczas chodzenia bardzo boli mnie okolica miednicy, dół pleców (bol przechodzi na pośladki). A jak siedzę wdzystko jest ok. Ten ból jest okropny, nie mogę normalnie funkcjonować, bol jest taki ze przejście 1 metra to wyczyn. Moze wiecie co to może być? Lekarz dopiero we wtorek. A dzisisj 35+5
KundaKunda
Fanka BB :)
Też miałam silne bóle kręgosłupa. Nie mogłam chodzić, siedzieć, a i czasami leżenie też nie było łatwe. Mały mi uciskał na kręgosłup. Po porodzie wszystko przeszło
reklama
reklama
Ja wlasnie mam tak samo teraz tzn mialam bo mi duzo daly zimne oklady i cieple kapiele oraz magnez i masc chlodzaca. Mialam bole od posladkow po same stopy szczegolnie po lewej stronie i dretwienie. Macica sie powieksza i uciska na koncowki nerwow dla tego mamy takie bole