Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak miałam w drugiej ciąży, że na początku bardzo bolał mnie żołądek. A już najbardziej po herbacie Możesz stosować helicyd Control- dostępny bez recepty. W pierwszej ciąży miałam przepisane od ginekologa na zgagę.Hej. Czy któraś z was miała tak lub ma że w 8 tyg ciazy nieważne co zje boli żołądek? Ciagle mdli przez cały dzień. Nie ma wymiotów. Czy to nie jest grozne dla dziecka?? I co stosowałyście na takie objawy ?
I kiedy przeszlo ?
A czy siemie lniane piłaś codziennie czy sporadycznie ? I pomogło?Ja tak miałam, ale bardziej napadowo i na późniejszym etapie. To zalecenia mojego ginekologa: Wziąć rennie i omeprazol(helicid 20) jednorazowo i potem mielone, odtłuszczone, siemię lniane, zalane wrzątkiem