3 ciąża wciąż przynosi mi jakieś "problemy". Kilka dni temu zalapałam jakiegos wirusa, miałam wysoką gorączkę ale po 2 dniach minęło. Niestety od tego czasu czuje jakby na moje płuca ktoś nadepną. Nie jest to taki ból mocny, ale jak chce nabrać więcej powietrza to nie dam rady. Czuję się taka obolała. Miałyscie podobną sytuację?
reklama
Rozwiązanie
To może być problem z kręgosłupem
U
użytkownik 191
Gość
Bardziej chodziło mi o internistę, ale z ginekologiem tez nie zaszkodzi to skonsultowaćJeszcze nie miałam okazji. To 12tc i w mym tyg idę na usg.
U
użytkownik 191
Gość
Duzo zdrówka dla WasAha ok. Byłam akurat nad jeziorem więc nie miałam jak iść do lekarza, ale może w poniedziałek się wybiorę.
A czy ten ból może być związany z jakimś refluksem albo zgagą? Dziś po młodszej córce wypiłam trochę mleka świeżego. I poczułam ulgę. Pomyślałam że przecież mleko łagodzi takie gastrologiczne dolegliwości i w tym tkwi mój problem. Co w ciąży można wziąć na refluks, zgagę? Znam tylko migdały.
U
użytkownik 191
Gość
Nie miewam zgagi, ale wydaje mi sie, ze zgaga bardziej piecze w przełyku tak samo refluks.A czy ten ból może być związany z jakimś refluksem albo zgagą? Dziś po młodszej córce wypiłam trochę mleka świeżego. I poczułam ulgę. Pomyślałam że przecież mleko łagodzi takie gastrologiczne dolegliwości i w tym tkwi mój problem. Co w ciąży można wziąć na refluks, zgagę? Znam tylko migdały.
reklama
reklama
Nieidealna.Stella
Fanka BB :)
A sprawdzalas czy nie masz krostek na plecach lub brzuchu i półpaścia? Objawy się zgadzają.
Podziel się: