reklama
Próbuje inhalacji. Leżę w łóżku całymi dniami. I nadal nic... Mam od zawsze problem z uszami. Pomagają mi tylko sterydy których nie mogę w ciąży. A ten rośliny nigdzie nie mogę dostać. Mój problem to zakażenie grzybicze ucha. Żadne antybiotyki nie działają. Wystarczy kropla w uchu po umyciu włosów i od nowa... Koszmar! Nawet zatyczki nie pomagają.
Dudusia92
Fanka BB :)
Jeszcze napar z mleka, miodu,czosnku i masła. Poszukaj ta roslinke bo moja mama zawsze powtsrza ze dziala cuda. Jakos do laryngologa musisz przetrwać. Jak bedziesz sie umawiać koniecznie powiedz ze jestes w ciąży.Próbuje inhalacji. Leżę w łóżku całymi dniami. I nadal nic... Mam od zawsze problem z uszami. Pomagają mi tylko sterydy których nie mogę w ciąży. A ten rośliny nigdzie nie mogę dostać. Mój problem to zakażenie grzybicze ucha. Żadne antybiotyki nie działają. Wystarczy kropla w uchu po umyciu włosów i od nowa... Koszmar! Nawet zatyczki nie pomagają.
Dudusia92
Jak sie czujesz? Jest jakaś poprawa?Tak wiem. To pierwsze o czym mówię jak wchodzę do jakiegokolwiek lekarza. Trochę na mnie dziwnie patrzą ale to najistotniejsza informacja.
Tak. Jest odrobinę lepiej. Ale doskonale wiesz że martwię się czy wszystkie rzeczy które robię nie zaszkodzą mojemu maleństwu.Jak sie czujesz? Jest jakaś poprawa?
Wizyta dopiero 7 więc jeszcze 6 dni.
Dudusia92
Ja mam tak samo. Zobaczysz, bedzie dobrzeTak. Jest odrobinę lepiej. Ale doskonale wiesz że martwię się czy wszystkie rzeczy które robię nie zaszkodzą mojemu maleństwu.
Wizyta dopiero 7 więc jeszcze 6 dni.
reklama
reklama