reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból podbrzusza przy wysiłku

katka0

Zaciekawiona BB
Cześć 😊

Potrzebuje porady.
Jestem 7 tygodni po porodzie i odczuwam ból przy nawet lekkim wysiłku. Np jak nawet zdejmuje spodnie to czuje takie jakby ucisk/ ciągnięcie w podbrzuszu. Myślałam że to minie ale nie ustępuje. Byłam u ginekologa i wszystko jest niby ok ale dostałam skierowanie na USG. Czy któraś z Was może tak miała?
Będę wdzięczna za każdą informację 😉
Pozdrawiam ciepło 😘

reklama
Witam, rodziła Pani SN czy cesarskie cięcie? Może warto byłoby się udać do fizjoterapeuty uroginekologicznego. Sprawdzi napięcie mięśni, czy nie porobiły się zrosty, które mogą ciagnac i powodować ból i dostosuję odpowiednią terapię albo pokaże jak ćwiczyć 😉

Witam, rodziła Pani SN czy cesarskie cięcie? Może warto byłoby się udać do fizjoterapeuty uroginekologicznego. Sprawdzi napięcie mięśni, czy nie porobiły się zrosty, które mogą ciagnac i powodować ból i dostosuję odpowiednią terapię albo pokaże jak ćwiczyć 😉
SN ale poród był długi i ciężki. Może rzeczywiście skonsultuje się z fizjoterapeutą bo trochę mnie zaczyna już martwić. Dziękuję za odpowiedź 😊

Do góry