Hej dziewczyny. Zawsze miałam tak, ze dzień dwa po owulacji zaczynały bolec mnie piersi i bolały do samej miesiączki. Wraz z nastaniem okresu cierpienie się kończyło. Obecnie cały czas bola mnie piersi mimo ze dziś 4ty dzień i już mam właściwie końcówkę miesiączki. Czy któraś tak miała? Nie wiem czy leciec do lekarza czy to może być np od intensywnego stresu ?
reklama
S
Szka
Gość
Ja kiedyś tak miałam, ze po okresie nadal mnie bolały, jeden taki cykl miałam.
Właśnie chyba nie będę urządzała panikiJa kiedyś tak miałam, ze po okresie nadal mnie bolały, jeden taki cykl miałam.
S
Szka
Gość
wiem o czym mówiszWłaśnie chyba nie będę urządzała panikichociaż to meczace oczywiście bo ani się przytulić porządnie, ani pospac na brzuchu

marta18691
Fanka BB :)
Mnie też bolą piersi podczas miesiączki więc normalne raz bolą raz nieHej dziewczyny. Zawsze miałam tak, ze dzień dwa po owulacji zaczynały bolec mnie piersi i bolały do samej miesiączki. Wraz z nastaniem okresu cierpienie się kończyło. Obecnie cały czas bola mnie piersi mimo ze dziś 4ty dzień i już mam właściwie końcówkę miesiączki. Czy któraś tak miała? Nie wiem czy leciec do lekarza czy to może być np od intensywnego stresu ?

marta18691
Fanka BB :)
To dobrze że obserwujesz ale czasami człowiek się nakręca za bardzo a po co stresować sięMarta dzięki za odpowiedz, lekko się przestraszyłam, bo nigdy chyba tak nie miałam, a obserwuje cykl i sygnały ciała dość uważniedzięki za pocieszenie dziewczyny

S
Szka
Gość
jeszcze nieraz Cię zaskoczyć cyklMarta dzięki za odpowiedz, lekko się przestraszyłam, bo nigdy chyba tak nie miałam, a obserwuje cykl i sygnały ciała dość uważniedzięki za pocieszenie dziewczyny

reklama
angeliskax
Moderator
W trakcie nie, ale mogłaś mieć 2 dni po, także nie wiadomo. Jedynym sensownym badaniem, które potwierdza kiedy mas owulacje jest usg u ginekologa. Tak to można sobie strzelać kiedy owulujesz, bo ból piersi akurat jest normalny w przypadku wysokiego progesteronu.Piersi bolą mnie nadal, to już 12 dzień cyklu. Myśle, czy mogłam mieć owulacje w trakcie miesiączki? Ktoś tak miał, nie wiem jak wyliczyć sobie teraz okres![]()