Witam. Aktualnie jestem w 38 tygodniu ciazy. Od jakiegos czasu zauwazylam problem z piersiami. Lewa jest wieksza od prawej brodawka na niej jest o wiele szersza i sutek jest bardziej plaski. Czuje w niej goraco czasami kucie... Mowilam o tym lekarzowi prowadzacemu ale stwierdził ze piersi czesto sa nierowne i po prostu lewa jest mniej chwytna. Czy ktoras z was miala tak jak ja? Zaczybam sie martwic. Ta brodawka na lewej jest jakby dziwna w dotyku, jak dretwa... No i cieplo czuje dosyc.
reklama
NeSSi
Moderatorka
Być może masz stan zapalny - zrobiłabym usg. Ew. Morfologię + obWitam. Aktualnie jestem w 38 tygodniu ciazy. Od jakiegos czasu zauwazylam problem z piersiami. Lewa jest wieksza od prawej brodawka na niej jest o wiele szersza i sutek jest bardziej plaski. Czuje w niej goraco czasami kucie... Mowilam o tym lekarzowi prowadzacemu ale stwierdził ze piersi czesto sa nierowne i po prostu lewa jest mniej chwytna. Czy ktoras z was miala tak jak ja? Zaczybam sie martwic. Ta brodawka na lewej jest jakby dziwna w dotyku, jak dretwa... No i cieplo czuje dosyc.
karolyn1987
Fanka BB :)
Popieram. Wyglada na stan zapalny. Moze zapytaj tez poloznej nie tylko lekarza
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest też tu na forum wątek w którym doradza położna. Może tam spytaj? Może spotkała się z czymś takim i odpowieWitam. Aktualnie jestem w 38 tygodniu ciazy. Od jakiegos czasu zauwazylam problem z piersiami. Lewa jest wieksza od prawej brodawka na niej jest o wiele szersza i sutek jest bardziej plaski. Czuje w niej goraco czasami kucie... Mowilam o tym lekarzowi prowadzacemu ale stwierdził ze piersi czesto sa nierowne i po prostu lewa jest mniej chwytna. Czy ktoras z was miala tak jak ja? Zaczybam sie martwic. Ta brodawka na lewej jest jakby dziwna w dotyku, jak dretwa... No i cieplo czuje dosyc.
Podziel się: