reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból krocza w ciazy

Weronikaaxx143

Zaciekawiona BB
Hej wszystkim, jestem w 23tc ciazy i oś kilku dni rwie mnie w pochwie, boli krocze i tak dziwnie rwie w pochwie, ostatni raz byłam w sobotę u lekarza i powiedziano mi ze wszystko okej, ale przez infekcje mnie boli. Biorę dopochwowo macmirror 500 i ogolnie zamiast byc lepiej ciągnie knie z dnia na dzień tam mocniej i boli podbrzusze. W sobotę powiedziano mi ze wszystko okej i ze mam brać leki.
Czy jest to niepokojące i miał ktoś podobnie?

reklama
Hej wszystkim, jestem w 23tc ciazy i oś kilku dni rwie mnie w pochwie, boli krocze i tak dziwnie rwie w pochwie, ostatni raz byłam w sobotę u lekarza i powiedziano mi ze wszystko okej, ale przez infekcje mnie boli. Biorę dopochwowo macmirror 500 i ogolnie zamiast byc lepiej ciągnie knie z dnia na dzień tam mocniej i boli podbrzusze. W sobotę powiedziano mi ze wszystko okej i ze mam brać leki.
Czy jest to niepokojące i miał ktoś podobnie?
Ojjj tak ja miałam i mam do teraz. Aktualnie 38tc. Ciężko mi było wstać z łóżka 🤷‍♀️

U mnie był bardzo męczący ból , taki mega dyskomfort , pojawiło się zaraz po 20 tygodniu ! Była to moja druga ciąża , w pierwszej nic takiego nie było . Bolało gdy tylko chodziłam , dosłownie każde wyjście było dla mnie bolesne 😑 synek wcale nie urodził się duży , a byłam pewna ze główka naciska

Do góry