Moonstone
Moderator
Mój maks to były tance na weselu w 26 i mycie okna sztuk jedna w 35Ja chodziłam po górach w 27 tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój maks to były tance na weselu w 26 i mycie okna sztuk jedna w 35Ja chodziłam po górach w 27 tygodniu
Ja się obraziłam na męża, że na niziny nie jadę. Hormony ciążowe dodały dyskusji słusznego charakteru i mocy w ogóle się nie zastanawiałam, czy dam radę, gdyż w najgorszym razie postanowiłam siedzieć na tyłku i się na te góry gapić wlazłam na Morskie Oko - bez pomocy koników - i zlazłam. Mało z dumy nie pękłamMój maks to były tance na weselu w 26 i mycie okna sztuk jedna w 35
Ja się obraziłam na męża, że na niziny nie jadę. Hormony ciążowe dodały dyskusji słusznego charakteru i mocy w ogóle się nie zastanawiałam, czy dam radę, gdyż w najgorszym razie postanowiłam siedzieć na tyłku i się na te góry gapić wlazłam na Morskie Oko - bez pomocy koników - i zlazłam. Mało z dumy nie pękłam
Żeby nie było, że do głupot zachęcam. Miałam pozwolenie lekarza na ten wyjazd. To był warunek, który mi postawił mąż.
o matko.. podziwiam na Morskie Oko już nigdy nie chcę się wybrać. Wystarczy mi raz z trudemJa się obraziłam na męża, że na niziny nie jadę. Hormony ciążowe dodały dyskusji słusznego charakteru i mocy w ogóle się nie zastanawiałam, czy dam radę, gdyż w najgorszym razie postanowiłam siedzieć na tyłku i się na te góry gapić wlazłam na Morskie Oko - bez pomocy koników - i zlazłam. Mało z dumy nie pękłam
Żeby nie było, że do głupot zachęcam. Miałam pozwolenie lekarza na ten wyjazd. To był warunek, który mi postawił mąż.
Ja teraz mam dziecko nisko i póki co nie czuje żeby była wyżej. W pierwszej ciąży miałam wyżej dziecko niż w tej. Aż zapytam się lekarza 12.06.Była dziś położna i powiedziała, że dzidzia jest bardzo nisko ułożona i stad te bóle w kroczu. Teraz skończony 24 tydzień. Czy któraś z was tak miała i potem jednak dziecko ułożyło się wyżej i ból zelżał?
w którym tygodniu jesteś? U mnie tez druga ciąża i przy pierwszej nie było tego problemuJa teraz mam dziecko nisko i póki co nie czuje żeby była wyżej. W pierwszej ciąży miałam wyżej dziecko niż w tej. Aż zapytam się lekarza 12.06.