reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból jajników i brak okresu

Cześć! Chciałam się doradzić, czy któraś z Was miała podobną sytuację. Staramy się z mężem o dziecko od dwóch lat, w tym miesiącu pierwszy raz od niepamiętnych czasów spóźnia mi się okres już czwarty dzień. W pierwszym dniu spodziewanej @ robiłam test po południu ale wyszedł negatywny. Wczoraj (tj trzeci dzień po spodziewanej @) wieczorem również wyszedł negatywny. Okresu jak nie było tak nie ma, w tym miesiącu nie miałam też żadnych jego objawów - zwykle bardzo mocno boli mnie brzuch i mam mocno obrzmiałe i bolesne piersi, a w tym miesiącu nic. Dziś rano jednak zaczęły mnie boleć jajniki - raz jeden, raz drugi. O ile zdarzał mi się ból lewego jajnika o tyle nigdy naprzemiennie. Czy uważacie, że są jeszcze szanse na ciążę? Nie chciałam robić bety bo po dwóch testach negatywnych uznałam, że po prostu będę czekać na @. Wizytę u lekarza mam w przyszłym tygodniu. Może jednak warto zrobić betę?

reklama
Zrób betę, ona rozwieje twoje wątpliwości 😀 mi wyszły testy pozytywne jak i negatywne tego samego dnia, też @ mi się spóźnia, doszukuje się objawów miesiączki bo miałam w nowym cyklu robić badania a tu nic, także teraz czekam na wyniki bety aby nie stresować się dalej niepotrzebnie.

Do góry