reklama
Justynababa
Początkująca w BB
Ja urodziłam 3.03.21 dwie dziewczynki w 29tc. Rano było wszystko dobrze, a ok 13 zaczelam plamić, odszedł mi czop i dostałam skurczów. Lekarze powiedzieli, że najbezpieczniej będzie zakończyć ciąże. Co okazało się dobrym pomysłem, bo jedno łożysko już się zaczęło odklejać. Dużo walki przed nami, ale mam nadzieję na pomyślne zakończenie tej krętej drogi. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę donoszenia ciąż
madziq23
Fanka BB :)
Gratulacje! Dużo zdrówka dla dziewczynek ❤Ja urodziłam 3.03.21 dwie dziewczynki w 29tc. Rano było wszystko dobrze, a ok 13 zaczelam plamić, odszedł mi czop i dostałam skurczów. Lekarze powiedzieli, że najbezpieczniej będzie zakończyć ciąże. Co okazało się dobrym pomysłem, bo jedno łożysko już się zaczęło odklejać. Dużo walki przed nami, ale mam nadzieję na pomyślne zakończenie tej krętej drogi. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę donoszenia ciąż
Jak się czujecie?
Moja koleżanka niespodziewanie urodziła w 27 tygodniu ciąży. Nie znam historii dokładnie, ale jej córcia ma już ponad rok i zdrowo się chowa Trzymajcie się, wszystkiego dobrego
Ostatnia edycja:
Gratulacje buziaki dla ciebie i dziewczynek. Miałaś cc czy SN rodziłaś?Ja urodziłam 3.03.21 dwie dziewczynki w 29tc. Rano było wszystko dobrze, a ok 13 zaczelam plamić, odszedł mi czop i dostałam skurczów. Lekarze powiedzieli, że najbezpieczniej będzie zakończyć ciąże. Co okazało się dobrym pomysłem, bo jedno łożysko już się zaczęło odklejać. Dużo walki przed nami, ale mam nadzieję na pomyślne zakończenie tej krętej drogi. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę donoszenia ciąż
Mucha19930
Fanka BB :)
Urodzilam o 6.35 ☺ więcej napisze później ☺
Gratulacje serdeczne! Dużo siły dla Ciebie i dziewczynek trudny czas przed Wami ale musicie przejść przez to wszystko, z każdym dniem sytuacja będzie się poprawiać jak znajdziesz czas i ochotę to napisz cvoś więcej - jak się czujesz i jak sobie radzą maleństwa. Moc dobrej energii do Was ślemyJa urodziłam 3.03.21 dwie dziewczynki w 29tc. Rano było wszystko dobrze, a ok 13 zaczelam plamić, odszedł mi czop i dostałam skurczów. Lekarze powiedzieli, że najbezpieczniej będzie zakończyć ciąże. Co okazało się dobrym pomysłem, bo jedno łożysko już się zaczęło odklejać. Dużo walki przed nami, ale mam nadzieję na pomyślne zakończenie tej krętej drogi. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę donoszenia ciąż
GratulacjeUrodzilam o 6.35 ☺ więcej napisze później ☺
Gratulacje przeogromne czekamy na więcej informacji a póki co odpoczywaj i zbieraj siłyUrodzilam o 6.35 ☺ więcej napisze później ☺
Widzę, że zniecierpliwienie Cie już powoli dopada ja pomimo że już z domu praktycznie nie wychodzę, ledwo w ogóle się przemieszczam przez biodro to jeszcze się wciąż cieszę dwupakiem, chyba mój umysł chciałby jak najdłużej odwlekać ból porodowyTrzymam kciuki! Powodzenia! Przyznam, że zazdroszczę, bo u mnie 38+5 i...nic się nie dzieje. Pozdrawiam moją szyjkę
Teraz my jesteśmy następne w kolejce, @Mucha19930 nas wyprzedziła ciekawe która z nas będzie pierwsza a kiedy masz zdjęcie szwu czy może już bez szwu jesteś?
reklama
Marzec140320
Zaangażowana w BB
Widzę, że zniecierpliwienie Cie już powoli dopada ja pomimo że już z domu praktycznie nie wychodzę, ledwo w ogóle się przemieszczam przez biodro to jeszcze się wciąż cieszę dwupakiem, chyba mój umysł chciałby jak najdłużej odwlekać ból porodowy
Teraz my jesteśmy następne w kolejce, @Mucha19930 nas wyprzedziła ciekawe która z nas będzie pierwsza a kiedy masz zdjęcie szwu czy może już bez szwu jesteś?
Przyznaję, że już chciałabym wstać i żyć normalniej niż teraz. Leżenie mi obrzydło nie odważyłam się do tej pory wstać.
Zdejmowanie szwu mam jutro ale ze szpitala już nie wyjdę, mam czekać na miejscu. Także dalej będę leżeć, tylko w innym pomieszczeniu i bez rodziny. Chyba, że urodzę od razu po zdjęciu szwu....
Podziel się: