A cały tydzień ma być tak piękny i gorący 3majmy kciuki za kolejna dzielna mamusieUff... Pewnie tak, aż mi się emocje udzielają Dzisiaj taki piękny dzień na poród, no przynajmniej w Krakowie jest piękne słońce
reklama
Fado123
Fanka BB :)
W Częstochowie też pięknaUff... Pewnie tak, aż mi się emocje udzielają Dzisiaj taki piękny dzień na poród, no przynajmniej w Krakowie jest piękne słońce
U
użytkownik 902
Gość
GratulujęI po wszystkim , o 17.30 na świecie już był mój malutki synek pojechałam na IP a tam już 4 cm rozwarcia ból był niesamowity, ale już się nie pamięta mały wazy 2700 także okruszyna
Dżuls89
Fanka BB :)
WOW wspaniale! Kolejny happy end na naszym forum! Gratulacje dla szczęśliwych Rodziców i całuski dla Synka!I po wszystkim , o 17.30 na świecie już był mój malutki synek pojechałam na IP a tam już 4 cm rozwarcia ból był niesamowity, ale już się nie pamięta mały wazy 2700 także okruszyna
Wspaniała wiadomość !! Gratulacje dla Ciebie, i wszystkiego najwspanialszego dla dzieciątka Ps. Takie wspaniałe happy endy działają naprawdę motywująco i uspokajającoI po wszystkim , o 17.30 na świecie już był mój malutki synek pojechałam na IP a tam już 4 cm rozwarcia ból był niesamowity, ale już się nie pamięta mały wazy 2700 także okruszyna
reklama
Podziel się: