reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja chyba sobie ją jutro faktycznie skoncze, zresztą acard tez. To i tak dlugo patrząc na Was bo to 37t0. Teraz to w sumie tylko podbijanie wagi dzieciaczka.

Hej dziewczyny!!! Już pospane??? Ja dziś w nocy obudziłam się zlana potem. Cała dosłownie mokra. Koszulka,nogi mokre, kołdra wilgotna... Myślę sobie wody!!! Ale to cała nawet pod szyją wiec mysle wody raczej nie... Idę do kibelka ale wkładka sucha i majtki czyste... Też tak macie?! Ogólnie dziś słabo mi się spało...
hm,ale jak nic nie było na wkładce to jest ok,gorzej by było jakbyś wkładke miała mokrą.Ja z dwa tygodnie temu jak się dziecko ruszało to miałam uczucie takiego mokra,jakby coś się miało zaraz ze mnie wylać,cały czas sprawdzałam wkładkę,a tam sucho,miałam już schiza na tym punkcie.Teraz też tak mi się zdarza czasem,ale rzadziej.

reklama
Do góry