reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

1 lyzeczka sody na 1/4 maks 1/3 szklanki wody. Ewentualnie jak chcesz troche mocniejsze to 1,5 lyzeczki ale nie wiem czy nie podrazni gardła. Zalezy od osoby i tak min 4 razy dziennie

xnw4krnt83prf1c3.png

reklama
IMG_0678.JPG
Moje dzisiejsze drugie danie szpitalne: rozgotowany, posklejany, zimny ryż i kawałek wygotowanego, zimnego mięsa, na którym ugotowano zupę...:szok:

Załączniki

• IMG_0678.JPG
    IMG_0678.JPG
    665,2 KB · Wyświetleń: 661
Faktycznie Aga, nie wygląda to zbytnio. Ja zjadłam racuchy zc jabłkami które sama zrobiłam na zsiadlym mleku z dodatkiem cukru waniliowego i odrobiną cynamonu. Niebo w gębie.
W moim szpitalu też podobno jedzenie jest paskudne. Obiem była w nim 2dni bo nie przeżyje. Ja jestem nie jadkiem i boję się co dostanę do jedzenia.

Justyna,
Ale bym zjadła takie racuchy :) uwielbiam :)
Na szczęście miałam w lodowce kotlety od mojej mamy, nawet na zimno są dobre i to mnie uratowało przed tym obrzydliwym obiadem. Teraz mam jeszcze na deser kawałek szarlotki od mamy i snickersa wiec z głodu nie umrę :D

Przyniosła mi kuzynka męża. Tytul "dziewczyna z pociągu" autor Paula Hawkins. Rano miałam dość często twardnienia brzucha więc zdążyłam dodatkowo nospe. Na razie jest ok. Szukam majtek z wysokim stanem i nic nie mogę znaleźć. Ja mam już obwód brzucha 125

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Sklep internetowy rafioka, spróbuj tam poszukać bielizny, ja tam kupowałam staniki są świetne, dobrze leżą, polskie firmy :)

Teraz do kompletu córeczka się rozchorowała. Czekamy na lekarza. Noc będzie nieprzespana [emoji58]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ma, narazie niecałe 38 stopni, ale jest marudna i nie chce jeść. Ja mam się trochę lepiej. Boli mnie głowa i to mi najbardziej dokucza. Gardło w ciągu dnia w miarę ok.
Nie znoszę tego gdy córcia jest chora i ma gorączkę bo wtedy tylko się martwię
Należę to tych przewrażliwiony mam.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A w jakim wieku jest twoja córka?
Mój syn strasznie dużo chorował, naprawdę mega dużo i u niego to zawsze były takie konkretne infekcje typu zapalenie płuc, oskrzeli czy 4 anginy jedna po drugiej, gorączki miał zwykle po 40 C , straszne to było...przestał chorowac w okolicach 6 r ż.
Mi przewrażliwienie do końca nigdy nie minęło, ale jednak trochę z czasem złagodniało ;)

Do góry