reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny to buzka mojego syneczka z 32tyg. Na 4d. Aga raz jeszcze dziekuje za polecenie kliniki novum i p. Doktor ☺

Troche posprzatalam i ide na dworek. Jak mi sie uda to wysle Wam zaraz fotke z mojego ogrodu.

Załączniki

• 20170520_094646.jpg
    20170520_094646.jpg
    666,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Justyna spróbuję z tą sola, może nie będzie tak źle [emoji4]
Imbir to u mnie podstawa, tylko ja gotuję go na wolnym ogniu i robię z tego herbatkę z miodem i cytryną.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Hello, hello. A ja nie pisałam bo wciągnęła mnie książka. Jakoś ten czas leci w szpitalu. Jutro pęknie tydzień pobytu. A jeszcze trochę przedemna. Szukam wysokich majtek ciążowych, bo jak zakładam niskie to boli mnie brzuch. Może polecicie jakiś sklep z bielizną ciążowa w dobrej cenie. Pogoda ładna. Śpimy z otwartym oknem jak bobry. Miłego dzionka mamusie

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja znalazlam super majtki . Takie pol bokserki . W pepko . Sa szare zielone czarne . Sa tak wygodne ze nic nie uciskaja polecam.

UOTE="Madzien1234, post: 15221569, member: 167877"]Kochana ja znalazlam super majtki . Takie pol bokserki . W pepko . Sa szare zielone czarne . Sa tak wygodne ze nic nie uciskaja polecam.[/QUOTE]
O. Ja też je noszę :-)

Wlasnie rozmawiałam z dwoma laskami z pokoju obok i okazuje się, ze w naszym szpitalu ciąża donoszona to skończone 37 tc. Jedna przywieźli jak miała już 36 skończony i dali jej sterydy na płuca.... hmmm czyli wychodzi na to, ze pewnie mi jeszcze raz tyłek będą kłuć :crazy:

Wlasnie rozmawiałam z dwoma laskami z pokoju obok i okazuje się, ze w naszym szpitalu ciąża donoszona to skończone 37 tc. Jedna przywieźli jak miała już 36 skończony i dali jej sterydy na płuca.... hmmm czyli wychodzi na to, ze pewnie mi jeszcze raz tyłek będą kłuć :crazy:

Aga moj lekarz powiedzial to samo, tzn.37tydz.i mozna rodzic. Jak mu odp.ze przecez w tym ostatnim m-cu dzieciatko najwiecej tyje i po cos ktos wymyslil ze ciaza trwa 40tyg.to przyznal mi racje, ale powiedzial, ze juz nie daje sie zadnych lekow po 37 a w zasadzie p 36tyg.

Hej dziewczyny. A moj mąż myje bo już patrzec nie moglam. Ale oczywiscie zejdzie mu sie pol dnia zamiast 3godz i firanek nie powiesi [emoji13].
Figowa wspolczuje Ci z powodu taty ale jak widac to mimo wszystko jest silny.

Do plukania gardla Zamiast soli lepsza soda bo dziala przeciwbakteryjnie tylko nie kazdy ja toleruje.

xnw4krnt83prf1c3.png

reklama
Do góry