Gratulacje takze od mnie Slivka! Ciesz sie teraz macierzynstwem
Kto nastepny w kolejce?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kto nastepny w kolejce?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam, jak mi się brzuch spina z góry, to na ktg prawie nic nie wychodzi, ledwo drga, dopiero jak się na dole spina to ktg pokazuje cokolwiek.Dziewczyny, chyba zaczęły mi się coraz intensywniejsze skurcze BH. Brzuch twardnieje jakby u góry, a nie pod spodem, jak to było do tej pory. I twardnieje tak kilka razy dziennie, a w zasadzie to jest tak, że twardnieje kilka razy dopiero wieczorem. Trochę to boli, ale tylko trochę. Niemniej to napięcie jest solidne i trwa kilkanaście sekund. Macie takie skurcze BH?
Julia,dlugo to trwalo? Zostalas w szpitalu po prostu na obserwacji?Slivka kochana gratuluję [emoji4][emoji4][emoji4] śliczny!!!
No właśnie kto kolejny do rozpakowania?[emoji4]
Kochane ja dziś ściągnięty szew miałam! Bolalo i bardzo było nieprzyjemne ale do przeżycia!!
Może jutro lub pojutrze wyjde do domu[emoji4]
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka