reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból głowy w ciąży

Czy miał ktoś czynienia z codziennym bólem głowy w ciąży w 11 tygodniu? Jeśli tak to jak sobie z tym radziliście? Od kilkunastu dni mecze się z tym bardzo mocno

reklama
Czy miał ktoś czynienia z codziennym bólem głowy w ciąży w 11 tygodniu? Jeśli tak to jak sobie z tym radziliście? Od kilkunastu dni mecze się z tym bardzo mocno
A pijesz wodę? Może weź apap. Ja jak próbuje bez apapu to zazwyczaj właśnie ciągnie się ten ból po kilka dni, nie mija sam niestety

Pije ,staram się dziennie wypić co najmniej litr plus pije herbaty
Litr to mało wbrew pozorom przy ciąży. Pij jej więcej. Do tego wietrz pokój przed spaniem i zażyj Apap. Jeśli jednak bóle głowy nie przejdą to zgłoś pilnie swojemu ginekologowi. Być może przyczyna leży gdzieś indziej.

Ja brałam apap, a w pierwszych miesiącach bolała mnie dość często. Jak próbowałam bez niego to kilka dni potrafiła mnie boleć.
Ja bym jeszcze ciśnienie zmierzyła.

reklama
Duzo wody i polecam te plastry chlodzace apap. Tam nie ma zadnych skladnikow aktywnych. To takie jakby hydrozele. Mi duzo pomogly.

reklama
Do góry