Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apap.Dziewczyny dajcie jakaś rade na ból głowy w ciazy, czy jest coś co można wziąć oprócz nospy? Pozdrawiam.
Można paracetamol.Dziewczyny dajcie jakaś rade na ból głowy w ciazy, czy jest coś co można wziąć oprócz nospy? Pozdrawiam.
Ja tez mialam takie bóle glowy ze wymiotowalam z bólu. Ale u mnie cisnienie bylo za wysokie.A znasz przyczynę? Ja miałam na początku takie migreny zemi się wymiotować chciało... A okazało się że ciśnienie za niskie. Zostałam przy kawie z podwójnym mlekiem i przeszlo
Właśnie mierzyłam ciśnienie i miałam 93/60 to raczej niskie, ale ja zawsze byłam z tych niskociśnieniowców. Staram się pic dużo wody w ciągu dnia ale niestety nie działa.A znasz przyczynę? Ja miałam na początku takie migreny zemi się wymiotować chciało... A okazało się że ciśnienie za niskie. Zostałam przy kawie z podwójnym mlekiem i przeszlo
Apap.Dziewczyny dajcie jakaś rade na ból głowy w ciazy, czy jest coś co można wziąć oprócz nospy? Pozdrawiam.