Wczoraj wieczorem zaczęła mi boleć głowa, tak strasznie, że aby zasnać wzięłam Apap. Dopóki działał spałam, ale o 5 rano znowu przeraźliwy ból, wzięłam znowu Apap. Jestem w 11tc. Czy któraś z Was miała podobnie? Jak dużo apapu mogę wziąć? Czuję że ból głowy jest tłumiony przez lek. Nie wiem od czego boli ta głowa, jestem obecnie nad jeziorem, wczoraj może jakaś godzinę posiedzialam na słońcu, potem trochę popracowalam na działce (układałam drzewo, ale takie na prawdę lekkie, i pielilam).
reklama
littlebabe
Fanka BB :)
Polecam więcej wody pić. Z mojego doświadczenia wiem, że bólem głowy reagowałam na zbyt małą ilość płynów.
Mała.czarna
też polecę wodę dziala cuda. Ja ostatnio wieczorem nie wiedzialam gdzie mam się schować z tym bólem a nie lubię brać tabletek, wypiłam dużo dużo wody na raz i przeszlo
Ania0306
Dokładnie, warto sprawdzić ciśnienie. Na początku ciąży miałam strasznie niskie i też mnie głowa bolała. Potem około 28 tygodnia rozwijało się u mnie zatrucie ciążowe i przy wysokim ciśnieniu jeszcze gorzej mnie głowa bolała. Także ciśnienie warto kontrolować. Mnie paracetamol zawsze pomagał ale starałam się nie za dużo brać. Duże ilości wody u mnie się sprawdziły tylko na początku ciąży potem juz nic na bóle nie pomagało.
reklama
Podziel się: