Hej, boli mnie brzuch z prawej strony, taki kłujący. Już w nocy czułam lekkie ukłucia. Śpię cała noc na lewym boku. Po śniadaniu nie mogłam wstać normalnie z kanapy, jak już wstałam to nie bolało aż tak bardzo. Kiedy sie chciałam położyć i usiadłam na łóżku to znowu ból wrócił. Czuje go tylko po prawej stronie, malutka tez daje o sobie znać. Praktycznie cały dzień tak mam. Co to moze byc?
reklama
W tej chwili nie czuje takiego ostrego bólu. Jedynie jak się przekręcam, zmieniam pozycje to trochę boli ale nie tak jak wcsesniejJesli masz jeszcze wyrostek robaczkowy, to trzeba by sprawdzić, czy to nie jego zapalenie.
Asiaxz
Fanka BB :)
3cm to taka średnia długość to też zależy ile było na początku. Musisz pilnować żeby się nie skracała bo poniżej 25 mm to już jest moment żeby zakładać pessar albo szewU mnie 2 tygodnie temu szyjka 3 cm. Do tego biore luteinę.. w tej chwili nie odczuwam takiego mocnego kłującego bólu. Zastanawiam się czy może dzidziuś może na coś uciskać i dlatego ten bol?
a miałaś jakieś inne objawy? Gorączkę, wymioty itd?Ja tez od razu pomyslalam o wyrostku. Mnie jeden dzien bolal, a na drugi juz pekl takze lepiej chuchac na zimne i sprawdzic...
a miałaś jakieś inne objawy? Gorączkę, wymioty itd?
Goraczki nie. Zwymiotowalam jedynie kilka razy.
reklama
To ja nie miałam innych objawów. W tym momencie nie czuje żadnego bólu… nie wiem co to może być..Goraczki nie. Zwymiotowalam jedynie kilka razy.