reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból brzucha w ciąży

Wzięłam magnez leżę,czekam na cudowne efekty ;-) pewnie też i tak jest,że się nakręcam i myślę ciągle o tym i to nie pomaga. W zeszłym tyg tez mnie bolał brzuch ale bolał lekko tak jakby "ćmił"i przeszło a tu cała noc i teraz rano stąd mój niepokój. Gdyby nie wieczorajsza wizyta juz bym pewnie siedziała na SORze ;-)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana mnie pamiętam tak brzuch bolał raz 3 noce z rzędu że myślałam że oszaleje wszystko było ok:) ale wiesz to różnie bywa:)
Bierz kilka dziennie i systematycznie:)

reklama
Wzięłam magnez leżę,czekam na cudowne efekty ;-) pewnie też i tak jest,że się nakręcam i myślę ciągle o tym i to nie pomaga. W zeszłym tyg tez mnie bolał brzuch ale bolał lekko tak jakby "ćmił"i przeszło a tu cała noc i teraz rano stąd mój niepokój. Gdyby nie wieczorajsza wizyta juz bym pewnie siedziała na SORze ;-)

Raczej cudownego efektu nie będzie, trzeba trochę czsu.
Ja mam całą ciąże magnez 3x2 tabletki.

Dużo zależy też od twojej budowy. Moze to byc też wynik badania. Mnie np brzuch bolał po każdej wizycie.
Ja bym chyba spróbowała z magnezem. Nospa jest rozkurczowa, skoro nie działa to faktycznie może być od więzadeł.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pod koniec ciąży miałam silne bóle brzucha. Lekarz uspokoił mnie że dziecko szybko rośnie i to jest przyczyna.

Ja pojechalabym na IP a to dlatego ze w pierwszej ciazy jednego dnia bylam u lekarza, wszystko bylo super a wieczorem zaczal lekko bolec brzuch następnego dnia poronilam. Nie pisze tego po to zeby Cie nastraszyc tylko zeby powiedziec ze takie przypadki tez sie zdarzaja.

Rozumiem,ból juz ustal i czuje się dobrze. Fakt post mnie trochę wystraszył,bóle brzucha u mnie też zdazaly się wcześniej,wiec liczę ze taka ma uroda. Teraz sama zgupialam :-(

Jeśli nie pojawiło się plamienie to przede wszystkim zapanuj nad nerwami. A po weekendzie wybierz się na badania z krwi.
Kciuki za to żeby było dobrze :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jest ok,wcześniej też miewalam takie bóle,uważałam to za naturalne. O jakim badaniu krwi mówisz? :-)

reklama
Do góry