reklama
maszak
Fanka BB :)
Wszystko się naciąga to i boli. Może spróbuj termofora. Ja unikałam przeciwbóli, ale rozumiem, że każdy odczuwa ból inaczej.Hej, jestem na przełomie 7 i 8 tygodnia ciąży. Od tygodnia boli mnie brzuch tak jak podczas okresu. Nie wiem co mogę z tym zrobić, dodam, że nie mam plamień. Dwa razy dziennie biorę duphaston. Co Wam pomogło? Nospa nie działa.
Najlepiej skonsultuj ze swoim ginekologiem. Ja na początku brałam magne b6 forte 3*1 teraz wszystko się rozciąga więc też mogą być bóle okresowe.Hej, jestem na przełomie 7 i 8 tygodnia ciąży. Od tygodnia boli mnie brzuch tak jak podczas okresu. Nie wiem co mogę z tym zrobić, dodam, że nie mam plamień. Dwa razy dziennie biorę duphaston. Co Wam pomogło? Nospa nie działa.
Fabiannie
U mnie było to samo. Macica wystartowała nie brałam leków przeciwbólowych, ale miałam dużo duphastonu, dużo odpoczywałam i to pomagało. Potem
miałam długą przerwę, a teraz w 2 trymestrze też się zdarza jakby ciągnięcie w brzuchu i w pachwinach sporadyczne.
miałam długą przerwę, a teraz w 2 trymestrze też się zdarza jakby ciągnięcie w brzuchu i w pachwinach sporadyczne.
Owulacja
Jest nowy lek na receptę, xonvea, działaa jak radziłyście sobie z mdłościami w 1 trymestrze?
reklama
Fabiannie
Powiadomić ginekologa o mdłościach. Przepisze leki. Mnie poinformował o takich możliwościach na pierwszej wizycie, ale nie korzystałam, bo nie były upierdliwe.a jak radziłyście sobie z mdłościami w 1 trymestrze?
reklama