Dziewczyny! Wczoraj przez pomylke zamiast czopka glicerynowego na zaparcia wzięłam czopek na hemoroidy z hydrokortyzonem ktory w ciąży jest zabroniony ze względu na to, że moze uszkadzać płód. Jestem przerazona, opakowania podobne, lezaly obok siebie w apteczce, ja zmeczona i osłabiona bo poprzednia noc była ciezka bardzo i stalo sie chce mi sie ryczeć bo jak cos sie stanie dziecku to sobie nie wybacze nigdy w necie nie moge nic wyczytać na ten temat obecnie koncze 19ty tydzien
reklama
Madziulkaaa
Fanka BB :)
Hej .Poinformuj o Tym lekarza ,myśle ze nic nie będzie .Tyle matek pije,nie dba o siebie i dziecko rodzi sie zdrowe . Dla świetego spokoju skonsultuj z lekarzemDziewczyny! Wczoraj przez pomylke zamiast czopka glicerynowego na zaparcia wzięłam czopek na hemoroidy z hydrokortyzonem ktory w ciąży jest zabroniony ze względu na to, że moze uszkadzać płód. Jestem przerazona, opakowania podobne, lezaly obok siebie w apteczce, ja zmeczona i osłabiona bo poprzednia noc była ciezka bardzo i stalo sie chce mi sie ryczeć bo jak cos sie stanie dziecku to sobie nie wybacze nigdy w necie nie moge nic wyczytać na ten temat obecnie koncze 19ty tydzien
Aguara
Fanka BB :)
Nic się nie podzieje od jednego czopka, spokojnie, bez paniki. Ja w ciąży otrzymałam maści z hydrokortyzonem na silna reakcje alergiczna na stopach i dłoniach. Fakt z niewielka dawka i do punktowego stosowania, ale jednak. Dziecko zdrowe :-)Dziewczyny! Wczoraj przez pomylke zamiast czopka glicerynowego na zaparcia wzięłam czopek na hemoroidy z hydrokortyzonem ktory w ciąży jest zabroniony ze względu na to, że moze uszkadzać płód. Jestem przerazona, opakowania podobne, lezaly obok siebie w apteczce, ja zmeczona i osłabiona bo poprzednia noc była ciezka bardzo i stalo sie chce mi sie ryczeć bo jak cos sie stanie dziecku to sobie nie wybacze nigdy w necie nie moge nic wyczytać na ten temat obecnie koncze 19ty tydzien
Gorzej wpłyną na płód hormony stresu, więc postaraj sie uspokoić, wypij jakąś ziołowa herbatę, zabezpiecz leki i tyle. I nie martw się na zapas.
Podziel się: