reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Boje sie, że zaszkodzilam dziecku...

Kasiula89

Zaciekawiona BB
Dziewczyny! Wczoraj przez pomylke zamiast czopka glicerynowego na zaparcia wzięłam czopek na hemoroidy z hydrokortyzonem ktory w ciąży jest zabroniony ze względu na to, że moze uszkadzać płód. Jestem przerazona, opakowania podobne, lezaly obok siebie w apteczce, ja zmeczona i osłabiona bo poprzednia noc była ciezka bardzo i stalo sie :( chce mi sie ryczeć bo jak cos sie stanie dziecku to sobie nie wybacze nigdy😭😭 w necie nie moge nic wyczytać na ten temat 😭😭 obecnie koncze 19ty tydzien

reklama
Dziewczyny! Wczoraj przez pomylke zamiast czopka glicerynowego na zaparcia wzięłam czopek na hemoroidy z hydrokortyzonem ktory w ciąży jest zabroniony ze względu na to, że moze uszkadzać płód. Jestem przerazona, opakowania podobne, lezaly obok siebie w apteczce, ja zmeczona i osłabiona bo poprzednia noc była ciezka bardzo i stalo sie :( chce mi sie ryczeć bo jak cos sie stanie dziecku to sobie nie wybacze nigdy😭😭 w necie nie moge nic wyczytać na ten temat 😭😭 obecnie koncze 19ty tydzien
Hej .Poinformuj o Tym lekarza ,myśle ze nic nie będzie .Tyle matek pije,nie dba o siebie i dziecko rodzi sie zdrowe . Dla świetego spokoju skonsultuj z lekarzem 😊

Nic się nie podzieje od jednego czopka, spokojnie, bez paniki. Ja w ciąży otrzymałam maści z hydrokortyzonem na silna reakcje alergiczna na stopach i dłoniach. Fakt z niewielka dawka i do punktowego stosowania, ale jednak. Dziecko zdrowe :-)
Gorzej wpłyną na płód hormony stresu, więc postaraj sie uspokoić, wypij jakąś ziołowa herbatę, zabezpiecz leki i tyle. I nie martw się na zapas.

Do góry