Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szansa jest bo się staramy ale coś czytałam ze bobo wychodzą czasem tak. Byłam pare razy w ciąży i zawsze były pozytywy ale nie miałam bobo nigdyA jest szansa że jesteś w ciąży ? Ilo dniowe masz cykle ?
myślę że najrozsądniej będzie powtórzyć test jutro rano jakiś inny z dużą czułością byle nie pink bo one też potrafią przekłamywać.szansa jest bo się staramy ale coś czytałam ze bobo wychodzą czasem tak. Byłam pare razy w ciąży i zawsze były pozytywy ale nie miałam bobo nigdy
Po ilu minutach wyszła ta kreska ? Dla.mnje jakby to leżało dluzszy czas, i to jest fabryczna
Ja robilam go kilka razy ,dlatego odpisałam ,bo nigdy nie zaglądałam do kosza po jakimś tam czasieNiewiem ile minęło bo jak tylko zrobiłam i widziałam ze niema drugiej kreski jak się robił to uznalam za negatyw .
Pytanie jest do dziewczyn które robiły akurat ten test bobo i czy zdarza się ze pokazuje druga kreskę a ciąży brak. Nie pytam o opinie czy test jest pozytywny
ja go nawet nie zdarzyłam wywalić . Jutro zrobię inny .Ja robilam go kilka razy ,dlatego odpisałam ,bo nigdy nie zaglądałam do kosza po jakimś tam czasie
Hej i co? Bo mam taka sama sytuacje..... Po 3 minutach cien cienia, odlozylam a teraz mocno rozowa kreska....ja go nawet nie zdarzyłam wywalić . Jutro zrobię inny .