reklama
ania.antoś
Zaangażowana w BB
również witam, jest tu co czytać i co oglądać.... :laugh: ;D NAPEWNO SZYBKO SIĘ ZADOMOWISZ
R
ruda
Gość
Cześć ja też jestem tu nowa, po raz pierwszy. Mam na imię Ania i mam 4 i pół letniego syna Kubę, który jest super rozrabiakiem. Mam nadzieję, że będę miała z kim porozmawiać i pośmiać się z wyczynów Naszych pociech, a także zasięgnąć rad. Pozdrawiam
Kamilka_21
Fanka BB :)
hej dziewczyny ja również jestem tu nowa. mam na imię Kamila i mam 9 miesięcznego synusia o imieniu Marcel :laugh:
hej fajnie ze jestescie mam nadzieje ze i reszta tu dolaczy:-):-)
mam tylko nadzieje ze nie zamkna nam watku
moze przesla i w koncu jakies haslo to sie wroci tam..ale ciagle te zmiany mnie wkurzaja...
a u nas oki sobota zleciala,pogoda brzydka,troche bylismy na dworze i szymon zasnal nam we wozku i spal do 17,wiec wieczor dlugi przed nami pewnie
bede zagladac moze ktos wpadnie :-)
mam tylko nadzieje ze nie zamkna nam watku
moze przesla i w koncu jakies haslo to sie wroci tam..ale ciagle te zmiany mnie wkurzaja...
a u nas oki sobota zleciala,pogoda brzydka,troche bylismy na dworze i szymon zasnal nam we wozku i spal do 17,wiec wieczor dlugi przed nami pewnie
bede zagladac moze ktos wpadnie :-)
Ostatnia edycja:
reklama
E Madziu chyba nie, ale tak tak namotali że wchodzić się nie chce bo ciągle problemy.
Madziu i co nie znalazłaś tej skasowanej wiadomości w koszu ?
Jak dobrze że jest to forum, pokłóciłam się z mężowatym to chociaż do was moge poklikać ;-)
Madziu i co nie znalazłaś tej skasowanej wiadomości w koszu ?
Jak dobrze że jest to forum, pokłóciłam się z mężowatym to chociaż do was moge poklikać ;-)
Podziel się: