reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
to wy sie naradzcie ja ide zaraz do sklepu..
jak aga nic nie wskurasz to najwyzej pomyslimy tu...:tak:
a pozniej sprubuje cos wymyslec i poszukam tu jakiegos admina
:tak:
:tak:

a nie chcialybyscie przeniesc sie tutaj na te forum?? tam sa ciagle jakies problemy ostatnio...
mozna byloby tu zrobic zamkniety watek i tez bylo by tak samo

co myslicie??

Magda już kiedyś pisałam nieważne gdzie ważne z kim...
a polki... ostatnio miałam problem wogole sie tam dostać... już o czytaniu nie wspomnę...

dobra laseczki ja narazie ide do sklepu bede za pare chwil
wiec tymczasem :tak::tak:

tylko czy reszta bedzie chciala tu dolaczyc???

pa pa kochane jestescie !!!!:-)
:-)

Madziu nie mogę otworzyć nawet tego drugiego linka bo mówi że błąd w zmianie hasła,nie wchodziłaś już wcześniej w ten link? Bo tylko raz można

Madziu nie mogę otworzyć nawet tego drugiego linka bo mówi że błąd w zmianie hasła,nie wchodziłaś już wcześniej w ten link? Bo tylko raz można

nie ten pierwszy co ci przez pomylke wyslalam to byl juz otwarty ale ten nowy nie :no::no:....

jak wroce to raz jeszcze sporubuje ok??

ateraz uciekam bo szymon juz ubrany...

Madzia wysłałam jeszcze raz prośbę o hasło dla ciebie,powinno przyść na twojego maila,nie otwieraj go tylko wyślij mi cały.Może się uda kochana odzyskać to hasło.

Monia gdzie sie podziewasz??
pokaz juz ten wozeczek??

dobra juz lece zajrze jak wroce tymczasem
:-)

reklama
Do góry