magnuS1990
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tutaj tak jest, ale test facelle /Tutaj też jest druga kreska
ten 10mlU/mlA jakiej czułości jest bobo test?
Facelle też 10 mlU ale z / kreską dla tego nie wiem który oszukuje z nichA jakiej czułości jest bobo test?
aa już rozumiem. Może być tak, że facelle po prostu jeszcze nie pokazał, bo kreska na tym bobo teście wygląda całkiem legitnie. Ale oczywiście to tylko kawałki plastiku i papieru, więc polecam zbadanie bety w laboratoriumtutaj tak jest, ale test facelle /
Narazie poczekam, mam tylko 9 dpoaa już rozumiem. Może być tak, że facelle po prostu jeszcze nie pokazał, bo kreska na tym bobo teście wygląda całkiem legitnie. Ale oczywiście to tylko kawałki plastiku i papieru, więc polecam zbadanie bety w laboratorium
dziękuję za pomoc, zrobię już jutro test a tam zobaczymy)Mnie facelle lubiły oszukiwać. Zrób może jakiś inny test, a najlepiej betę.