reklama
nitkaniteczka
Początkująca w BB
A colon slim Zna ktoś? To mój mały pomocnik jeśli poruszamy kwestie diety i ładnej sylwetki
nigdy nie brałam żadnych preparatów ani suplementów, za to moja siostra w ciąży to musi prawie wszystko brac, najgorzej jest u niej z anemią.. dieta nie pomaga, to musi stosowac dicofer, który naprawde ją szybko postawił na nogi, siostra czuje sie spoko, anemia to kiepska sprawa
nitkaniteczka
Początkująca w BB
Jeśli chodzi o Colon slim to ja też go stosuję w swojej diecie. Jest urozmaiceniem i przyznam, że się spisuje
Kochana, a jak długo stosujesz colon? Masz jakieś sprawdzone patenty typu colon w koktajlu czy jajecznicy?
Przyszłytata92
Zaangażowana w BB
A po co stosujecie te wszystkie suplementy? Nie lepiej postawić na jakąś lepszą dietę?
nitkaniteczka
Początkująca w BB
A dziś kupiłam paczkę w drogerii i zobaczymy jak na mnie podziała. Rzeczywiście postawiłam na colon c, standardową wersję. Co do opinii o suplementach - uważam, że jeśli są z naturalnymi składnikami to nie szkodzą. Bo po co się faszerować chemią? Wystarczy dobrze zapoznać się ze składem.
reklama
elizavietka
Początkująca w BB
To ja już miałam różne fazy, nie jestem fanką otrębów, więc do ich jedzenia to mnie ciężko przekonać, ale staram się jeść warzywa i owoce, a jak czuję, że mnie już trochę "przytyka", to sobie sypię green fiber z activlabu do soku albo jogurtu, to ma w składzie w sumie tylko błonnik jabłkowy i błonnik żytni, więc też nie widzę nic strasznego w tym, że jak nie mam czasu, to sobie pomagam suplementem.
Podziel się: