reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźnięta

Hej! Po ładnych kilku miesiącach tu zaglądam. Moje maluchy mają już po 3 miesiące aż się nie chce wierzyć! Z rozrzewnieniem czytałam początkowe posty. Tyle się od tego czasu wydarzyło...

reklama
Margolis - pisz co u ciebie? Jak maluchy?Jak sobie radzisz?Grzeczne sa?Karmisz piersia?Ile juz waza?Spia juz w nocy?
Pozdrawiam i gratukuje raz jeszcze

ja też będę mamą bliźniąt jestem w 7-mym m-cu...Ma być dziewczynka i chłopiec.Pierwsza ciąża,późna w dodatku,bardzo się boję...:eek:

Cześć dziewczyny.

Dwa dni temu byłam na pierwszym usg (6 t 3 d) i widziałam dwa zarodki z serduszkami (ale jeszcze nie biły). Jestem przerażona posiadaniem bliźniąt... Mamy przyjaciół, którzy mają to szczęście i to co tam się dzieje to jest istny sajgon :)
My już mamy 5 letnią córkę.
Więc nagle z modelu rodziny 2+1, wskakujemy na 2+3. Do auta nawet trzech fotelików nie zapakuję. Ratujcie! Powiedzcie, że nie będzie źle!!!??? :D

edit - właśnie zobaczyłam, że w złym miejscu chyba napisałam :) Przepraszam. Ale jak macie jakieś rady to chętnie przygarnę! :D

Do góry