15-latka spędzająca noc z 17-latkiem i to na czynnościach seksualnych już zdaje się podpadać pod demoralizację, także no nie ma co się śmi
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15-latka spędzająca noc z 17-latkiem i to na czynnościach seksualnych już zdaje się podpadać pod demoralizację, także no nie ma co się śmi
nie ma, bo tamte konta są dawno usunięte wtedy nie pokazuje wspólnych kontWiem co to IP. A wiesz co to czytanie ze zrozumieniem?
Nie napisałam, że po IP nie da się tego sprawdzić, tylko, że Patryk nie ma tu wspólnych kont, bo sprawdziłam.
Z postu wynika coś innegoBo dostała miesiączki finalnie przecież pisałem
Proszę Pani napisałem tam przecież że dostała miesiączki 7 września tylko powiedziałem że przez te emocje oczytałem się wielu mało rzetelnych informacji w internecie i bałem się że pomimo okresu wciąż może być w ciąży. Tylko dlatego tu napisałem, ja naprawdę nie chciałem tu nikogo zdenerwować ani robić sobie żartów tylko zapytać się doświadczonych osób o ich zdanie. Dostałem odpowiedź jestem wdzięczny i tym samym nie męczę już pań więcejZ postu wynika coś innego
Jaka demoralizację, ludzie. Mnóstwo nastolatków rozpoczyna inicjację seksualna w wieku 15/16 lat z rówieśnikami albo niewiele starszymi kolegami/koleżankami. Tak było już za moich czasów, a mam ponad 30 lat. No nie popadajcie w paranoję.15-latka spędzająca noc z 17-latkiem i to na czynnościach seksualnych już zdaje się podpadać pod demoralizację, także no nie ma co się śmiać
Ależ ja nie mam paranoi. Paranoja w tej historii występuje ciążowa u dziewczyny i jej byłego chłopaka. Czy dziewczyna jest galerianką a chłopak skacze z kwiatka na kwiatek - to nie wynika z tej opowieści (a właściwe może coś w tym podejrzeniu jest, skoro nie są już parą).Jaka demoralizację, ludzie. Mnóstwo nastolatków rozpoczyna inicjację seksualna w wieku 15/16 lat z rówieśnikami albo niewiele starszymi kolegami/koleżankami. Tak było już za moich czasów, a mam ponad 30 lat. No nie popadajcie w paranoję.
Tu nie ma nic demoralizującego... W słoneczko nie grali, dziewczyna nie puszcza się w galerii za pieniądze, a chłopak nie uprawia seksu co noc z inną koleżanką. Bez przesady.
To każda para jak się rozstaje oznacza, że ona się puszczała, a on ru**ał wszystko, co popadnie?Ależ ja nie mam paranoi. Paranoja w tej historii występuje ciążowa u dziewczyny i jej byłego chłopaka. Czy dziewczyna jest galerianką a chłopak skacze z kwiatka na kwiatek - to nie wynika z tej opowieści (a właściwe może coś w tym podejrzeniu jest, skoro nie są już parą).