reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

blady test...

reklama
Witam ponownie. Okresu jak nie było tak nie ma...juz 7 dni po. Test robiony przedwczoraj czyli 5 dni po okresie pokazał 2 kreski niemal od razu. Dzis robilam bete hcg i wyszla 204. Pojawiło się delikatne plamienie ale lekarz nie stwierdzil narazie ciąży na usg. Na becie juz cos widać...

Hej :)
Cały czas byłam przekonana, że mam regularne miesiączki , generalnie bez problemu .
Jestem Mamą 14to miesięcznego Łobuza i zapragnęlismy mieć kolejnego szkraba. No i tu pojawiają się moje wątpliwości.. ostatnia miesiączka 7.12.2018 .. trwała 5dni. Cykle ok 30/31dni. Kochaliśmy się 28.12 Czyli teoretycznie w moje dni niepłodne. Okresu jak narazie brak, test negatywny ale być może za szybko zrobiony.
Czy w takim układzie faktycznie jest szansa, że jakaś mała fasolka zakiełkuje?

Zamiast robić sobie nadzieję, lepiej spokojnie poczekać zrobić kolejny test za jakiś czas. Nikt z nas nie jest jasnowidzem, takie rzeczy się pewnie zdarzają, ale nie wiadomo, czy akurat tym wypadku tak będzie.

W moim przypadku było prawie identycznie z tym że zrobiłam 4 testy w odstepstwach kilkudniowych i za każdym razem kreska była mocniejsza. Dla pewności poszłam na betę, a wynik wskazał że ciazy nie ma. Załamałam się, jednak jak się finalnie okazało Pani laborantka "źle oznaczyla badanie" i wynik był przekłamany. Dziś tulę córeczkę :)

Dziewczyny... okazało się ze to ciąża [emoji1768].. ale 2 tygodnie temu pod koniec 5 tygodnia poronilam..

Zaczęłam plamic ale PAN DOKTOR nie chciał mi wierzyć ze jestem w ciąży bo jeszcze nic nie było widać..wywalczylam lek na podtrzymanie.. ale jak to lekarz nazwal " nie ma co jeszcze podtrzymywac" jak zaczelam krwawic bardzo to pojechałam do szpitala.. ale było juz za późno. Doktor nawet chorobowego nie dal.. i poronilam w pracy.
Pozdrawiam Was

Sent from my ANE-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Kochana bardzo przykro. Ale następnym razem na pewno się uda, tylko koniecznie zmień lekarza! Powodzenia <3

Od tygodnia brak miesiączki.cykle regularne co 27dni...robiłam testy i na każdym blada kreska...czy to oznaki wczesnej ciąży?

Załączniki

• 20200524_094510.jpg
    20200524_094510.jpg
    609,5 KB · Wyświetleń: 393
reklama
Od tygodnia brak miesiączki.cykle regularne co 27dni...robiłam testy i na każdym blada kreska...czy to oznaki wczesnej ciąży?
Na tych trzech pierwszych testach widać że kreska ciemnieje czyli beta hcg rośnie tylko pytanie czy to są testy o tej samej czułości czy różne? A ten ostatni test to jakiś stary? Bo jest żółty i tak jak by zalany[emoji848]

PS poprawka nie zauważyłam pierwszego testu [emoji1787]

Do góry