reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blady test czy zwidy?

blaidddrwg

Aktywna w BB
Dziewczyny, czy tu jest blada kreska, bo ja już się zastanawiam, czy sobie czegoś nie wkręcam... Mój mąż od razu powiedział, że są dwie, a ja się cały czas zastanawiam. Naczytałam się w internecie, że facelle potrafi pokazać drugą słabą kreskę mimo że nie ma ciąży i teraz już nie wiem...
Test oczywiście i tak powtórzę w poniedziałek. No chyba że mnie @ wyprzedzi.

Załączniki

• IMG_20190928_081442.jpg
    IMG_20190928_081442.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 1 525
reklama
reklama
Dziewczyny, czy tu jest blada kreska, bo ja już się zastanawiam, czy sobie czegoś nie wkręcam... Mój mąż od razu powiedział, że są dwie, a ja się cały czas zastanawiam. Naczytałam się w internecie, że facelle potrafi pokazać drugą słabą kreskę mimo że nie ma ciąży i teraz już nie wiem...
Test oczywiście i tak powtórzę w poniedziałek. No chyba że mnie @ wyprzedzi.
Moja taka kreska z facelle wlasnie dzisiaj konczy drugi miesiac :) mi wyszla 4dni przed terminem miesiączki:)

reklama
Do góry