D
dgdx4
Gość
Czy ktoś oprócz mnie też widzi tą kreskę? Powtórzę test za dwa dni, ale do tego czasu to chyba oszaleje sama ze soba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać kreseczkę . Gratuluje . Dla pewności zrób betę hcgCzy ktoś oprócz mnie też widzi tą kreskę? Powtórzę test za dwa dni, ale do tego czasu to chyba oszaleje sama ze soba.Zobacz załącznik 1456279
Ze względu na kłopot wyrwania się z pracy na betę pójdę w piątek dopiero, dziś rano test robiony znowu blada kreska, a po południu nic nie wskazało, albo za wcześnie albo nic się nie wydarzyło albo mój organizm świrujeKreska widoczna. Powtórz test, powinna kreska ciemniec a dla jasnego obrazu lepiej pójść na betę .
być może to wylapany biochem. Poczekaj do terminu @ i najwyżej wtedy powtórz. Jeśli byłaby ciąża, kreska powinna ciemniec.jeśli jest ciagle blada lub znikoma to nie nastawialabym się, co by tez nie robić sobie nadziei..Ze względu na kłopot wyrwania się z pracy na betę pójdę w piątek dopiero, dziś rano test robiony znowu blada kreska, a po południu nic nie wskazało, albo za wcześnie albo nic się nie wydarzyło albo mój organizm świruje
Co prawda to 33 dzień cyklu, ale czasem cykl mi trwa 36 dni, więc do piątku jeszcze mogę dostać @. Choć pierwszy raz nie czuję się jak na @, ale jak mówię człowiek wariuje
No też tak myślę, że może biochem na tych trzech testach, dlatego się nie nastawiam.być może to wylapany biochem. Poczekaj do terminu @ i najwyżej wtedy powtórz. Jeśli byłaby ciąża, kreska powinna ciemniec.jeśli jest ciagle blada lub znikoma to nie nastawialabym się, co by tez nie robić sobie nadziei..
życzę ja najlepiej!
guzik prawda. Mi przez dobry ponad tydzień czasu kreska nie ciemniała.tez uznałam że zero szans a to błąd. Jedna mądra pani w aptece mi powiedziała że ważne że kreska jest a nie ważne jaka bo na początku mogą być różne . U mnie dopiero jak beta była.konkretna to kreska wychodziła mocnabyć może to wylapany biochem. Poczekaj do terminu @ i najwyżej wtedy powtórz. Jeśli byłaby ciąża, kreska powinna ciemniec.jeśli jest ciagle blada lub znikoma to nie nastawialabym się, co by tez nie robić sobie nadziei..
życzę ja najlepiej!
Zgadzam się. Mi w pierwszej ciąży wcale nie ciemniała, ciągle blada jak tyłek a córka ma prawie dwa lata z tej kreskiguzik prawda. Mi przez dobry ponad tydzień czasu kreska nie ciemniała.tez uznałam że zero szans a to błąd. Jedna mądra pani w aptece mi powiedziała że ważne że kreska jest a nie ważne jaka bo na początku mogą być różne . U mnie dopiero jak beta była.konkretna to kreska wychodziła mocna