reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

D

dgdx4

Gość
Czy ktoś oprócz mnie też widzi tą kreskę? Powtórzę test za dwa dni, ale do tego czasu to chyba oszaleje sama ze soba.
20221023_093545.jpg

reklama
Kreska widoczna. Powtórz test, powinna kreska ciemniec a dla jasnego obrazu lepiej pójść na betę .
Ze względu na kłopot wyrwania się z pracy na betę pójdę w piątek dopiero, dziś rano test robiony znowu blada kreska, a po południu nic nie wskazało, albo za wcześnie albo nic się nie wydarzyło albo mój organizm świruje ;)

Co prawda to 33 dzień cyklu, ale czasem cykl mi trwa 36 dni, więc do piątku jeszcze mogę dostać @. Choć pierwszy raz nie czuję się jak na @, ale jak mówię człowiek wariuje ;)

Ze względu na kłopot wyrwania się z pracy na betę pójdę w piątek dopiero, dziś rano test robiony znowu blada kreska, a po południu nic nie wskazało, albo za wcześnie albo nic się nie wydarzyło albo mój organizm świruje ;)

Co prawda to 33 dzień cyklu, ale czasem cykl mi trwa 36 dni, więc do piątku jeszcze mogę dostać @. Choć pierwszy raz nie czuję się jak na @, ale jak mówię człowiek wariuje ;)
być może to wylapany biochem. Poczekaj do terminu @ i najwyżej wtedy powtórz. Jeśli byłaby ciąża, kreska powinna ciemniec.jeśli jest ciagle blada lub znikoma to nie nastawialabym się, co by tez nie robić sobie nadziei..

życzę ja najlepiej! ❤️

być może to wylapany biochem. Poczekaj do terminu @ i najwyżej wtedy powtórz. Jeśli byłaby ciąża, kreska powinna ciemniec.jeśli jest ciagle blada lub znikoma to nie nastawialabym się, co by tez nie robić sobie nadziei..

życzę ja najlepiej! ❤️
No też tak myślę, że może biochem na tych trzech testach, dlatego się nie nastawiam.
Czas pokaże..

reklama

życzę ja najlepiej! ❤️
guzik prawda. Mi przez dobry ponad tydzień czasu kreska nie ciemniała.tez uznałam że zero szans a to błąd. Jedna mądra pani w aptece mi powiedziała że ważne że kreska jest a nie ważne jaka bo na początku mogą być różne . U mnie dopiero jak beta była.konkretna to kreska wychodziła mocna

reklama
guzik prawda. Mi przez dobry ponad tydzień czasu kreska nie ciemniała.tez uznałam że zero szans a to błąd. Jedna mądra pani w aptece mi powiedziała że ważne że kreska jest a nie ważne jaka bo na początku mogą być różne . U mnie dopiero jak beta była.konkretna to kreska wychodziła mocna
Zgadzam się. Mi w pierwszej ciąży wcale nie ciemniała, ciągle blada jak tyłek a córka ma prawie dwa lata z tej kreski 😅

Do góry