Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Widać widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to bardzo dobrze, możesz sobie kupić dla kobiet w ciąży, ale Wit d tez bierz, no jest bardzo ważna. Trzymam kciukiKwas foliowy i wit D
miałam taka 4 dni przed miesiączką, później troszkę ciemniejsza z porannego moczu, u mnie ciążaHej! Jestem tu nowa. Coś mnie tknęło i zrobiłam test. Nie był to poranny mocz. 24dc, 10dpo. Czułość 10. Widzicie kreskę czy się nakręcam?
Pozdrowienia dla przyszłych mam!
Zobacz załącznik 1323974
mój pierwszy test też tak wyglądał, że tylko w dobrym świetle widziałam tą drugą kreskę. Zrobiłam test za dwa dni rano i była już dużo bardziej widocznaZrobiłam z porannego moczu. Niby troszkę bardziej widoczna ale bez szału. Widocznie za szybko
Ja tez widzęCzy tylko ja tam widzę drugą kreskę?
A czy to możliwe by była taka blada druga kreska w 6 tygodni od owulacji i ryzykownego współżycia? Strasznie się denerwuje....Ja tez widzę
Tez widzęCzy tylko ja tam widzę drugą kreskę?
Czy kreska nie powinna być bardziej wyraźna w sześć tygodni od owu? Nigdy nie byłam w ciąży- dlatego pytamTez widzę