MoniB1988
Fanka BB :)
Wyglada na pozytywnyMusze się dopiąć bo nie wiem jak napisać post... Co myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyglada na pozytywnyMusze się dopiąć bo nie wiem jak napisać post... Co myślicie?
Tak myślisz??? Nie z porannego moczuNic tylko gratulować !
Bardzo bym chciała mam synusia 9cio letniego.udało się tez po prawie 2 latach staran mam policystyczne jajniki...Dziewczyny co myślicie nie z porannego moczu.2 dni po spodziewanej miesiączce
Tak myślisz??? Nie z porannego moczu
To tym bardziej, z porannego kreska będzie pewnie znacznie ciemniejsza GratulujeDziewczyny co myślicie nie z porannego moczu.2 dni po spodziewanej miesiączce
Gratulacje. Bardzo ładna kreskaDziewczyny co myślicie nie z porannego moczu.2 dni po spodziewanej miesiączce
Bardzo ładna kreska ,tym bardziej jeśli to nie poranny mocz , zeob sobie bete i sprawdź przyrost .Musze się dopiąć bo nie wiem jak napisać post... Co myślicie?
Nic tylko gratulować !
5 tydzień to wczesna. Myśle że lekarz powiedziałby Ci jakby pęcherzyk był za mały. Gratulacje !!Dziewczyny Ciąża ❤
Lekarz powiedział że bardzo wczesna i bardzo się boję...ale 5 tydz.to chyba nie taka wczesna? Boje sie ze dzidzius jest za malutki w stosunku do tygodni