reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska na teście ciążowym Dr.Max

Cześć dziewczyny. Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne 30stycznia, ponieważ nie czułam się po nich zbyt dobrze. W ostatnim tygodniu przyjmowania tabletek miałam problemy żołądkowe więc dużo wymiotowałam i przyjmowałam antybiotyk. Jestem teraz przed kolejnym antybiotykiem i zaleceniem było wykonanie testu ciążowego, który pokazał to co na zdjeciu. Test ciążowy z apteki Dr.Max (najczulszy 10 mlU/ml).
Stąd też pytanie czy wygląda Wam to na drugą bladą kreskę czy kreska fabryczna?
Boje się, że tabletki przy antybiotyku i licznych wymiotach rzeczywiście mogły nie zadziałać.

Załączniki

• IMG_20220212_160527.jpg
    IMG_20220212_160527.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 547
reklama
Cześć dziewczyny. Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne 30stycznia, ponieważ nie czułam się po nich zbyt dobrze. W ostatnim tygodniu przyjmowania tabletek miałam problemy żołądkowe więc dużo wymiotowałam i przyjmowałam antybiotyk. Jestem teraz przed kolejnym antybiotykiem i zaleceniem było wykonanie testu ciążowego, który pokazał to co na zdjeciu. Test ciążowy z apteki Dr.Max (najczulszy 10 mlU/ml).
Stąd też pytanie czy wygląda Wam to na drugą bladą kreskę czy kreska fabryczna?
Boje się, że tabletki przy antybiotyku i licznych wymiotach rzeczywiście mogły nie zadziałać.
Ja Tu nic nie widzę. Powtórz za kilka dni lub idź na betę.

Test jest negatywny ,a skoro tabletki odstawiłaś 30 stycznia to nie ma możliwości zeby test byl pozytywny ,bo terwz to mogłabyś miec owulacje ,jeśli wystąpi wystąpi ogole

Zdjęcie nie oddaje widoczności tej kreski bo widzi ją nawet mój partner. Myślałam, że to kreska fabryczna ale dla pewności pójdę na tą betę

reklama
Do góry