reklama
oh chcialabym bardzo, juz rok sie staramyJa widzę kreskę
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Coś tam niby widać, ale głowy bym nie dała, że to na pewno pozytywny wynik.
Możesz iść na betę?
Możesz iść na betę?
Carmelita93
Zaciekawiona BB
Też widzę kreskę ale powtórz za dwa dni test
Carmelita93
Zaciekawiona BB
Ja zrobilam dwa dni później i pięknie już wyszło, ten mi koleżanki polecily że niby nawet dokładnyhey dziewczyny
dzis zrobilam rano test (jestem ok. 2-3 dni przed @, mam cykle nieregularne)
chyba widze cien na tescie ale nie wiem czy tylko ja tego nie widze
co myslicie?
Załączniki
Carmelita93
Zaciekawiona BB
Beta dziś wyszła mi 52.6 co myslicie? Owu była okolo 16.11. W środę idę powtórzyć
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Beta dziś wyszła mi 52.6 co myslicie? Owu była okolo 16.11. W środę idę powtórzyć
Że jesteś w ciąży - pojedynczy wynik o niczym innym nie mówi.
Sprawdź przyrost i dopiero będzie wiadomo, czy wszystko ok
Dzien dobry kochane Kobietki, mam nadzieje ze to będzie dobry dzien dla mnie okresu nie mam od 3 dni, cykle mam 28 dniowe. Dziś rano zrobiłam test i jestem w szoku lecieć na betę ? Jestem tym bardziej zaskoczona tym co ja bynajmniej widzę , ponieważ wczoraj test był pusty, bez cienia cienia . Test facelle 10
Załączniki
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ciąża ciąża GratulacjeDzien dobry kochane Kobietki, mam nadzieje ze to będzie dobry dzien dla mnie okresu nie mam od 3 dni, cykle mam 28 dniowe. Dziś rano zrobiłam test i jestem w szoku lecieć na betę ? Jestem tym bardziej zaskoczona tym co ja bynajmniej widzę , ponieważ wczoraj test był pusty, bez cienia cienia . Test facelle 10
reklama
Carmelita93
Zaciekawiona BB
Ja widzę piękna kreskę idź na betę i odrazu progesteron a w piątek powtórz sprawdź przyrostDzien dobry kochane Kobietki, mam nadzieje ze to będzie dobry dzien dla mnie okresu nie mam od 3 dni, cykle mam 28 dniowe. Dziś rano zrobiłam test i jestem w szoku lecieć na betę ? Jestem tym bardziej zaskoczona tym co ja bynajmniej widzę , ponieważ wczoraj test był pusty, bez cienia cienia . Test facelle 10
Podziel się: