reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Biegunka w pierwszych tygodniach ciąży

Madziulkaaa

Fanka BB :)
Hej dziewczyny . Od 20 dc bolą mnie jajniki i brzuch jak na okres, ale bardziej .Cykle mam 29 dniowe , nigdy mi się okres nie spóźniał dzisiaj 30 dc nie mam jeszcze @ . Za to zle się czuje bolą mnie piersi sutki , ukłucia , szczypanie w sutkach , brzuch , plecy 😓. Mam podwyższona temperaturę i co mnie niepokoi ,to biegunka dzisiaj cały dzień biegam do toalety ... czy ktoras tak miała ? Nie poszłam jeszcze po test bo chce zaczekać do jutra , ostatni robiłam na 4 dni przed @ ,tyle negatywów , ze już mam dosyc proszę o jakieś podpowiedzi 😓😥

reklama
No może być, jednak mam nadzieje .
Ja okres mam zazwyczaj co 28 co 29 dni , Jutro zrobie test , ale czy jeśli już jestem
Po dniu spodziewanej miesiączki to musze robic z pierwszego moczu?
Najlepiej ale jeśli jestes w ciąży to test powinien wyjsc tak czy siak ja nie robiłam z porannego moczu ale wzięłam czuły test i zawsze wlewam więcej kropel moczu

reklama
Właśnie tez mam dreszcze, jest mi zimno dzisiaj wstałam o 4 już spac się nie chciało , później w dzień ucięłam drzemkę ,ale krótka bo tak mi było zimno w stopy , tylko troszkę niepokoi mnie ta biegunka od rana, ból brzucha i plecow . Jutro zeobie test, bo już straciłam nadzieje po ostatnim negatywie postanowiliśmy z partnerem ,ze będziemy robic badania , bo znowu nie zaszłam ,a tu okresu nie ma 🙁
Zycze aby się udało ❤️
A stosowałaś może jakieś testy owulacyjne? Nam udało się dzięki temu :)

Hej ja jestem dzisiaj w 32dc a mam 33/34 już w sobotę test pokazał dwie kreski i tak z dnia na dzień ciemnieje ale mam to samo. Bolą mnie z tyłu plecy szczypie jajniki, macica jak przy @ i dzisiaj doszła biegunka [emoji24] ja już sobie wkrecam że przez to stracę ta ciążę. Co do testu zrób siusiu w domu w jakiś pojemnik wstaw do lodówki i poleć po test.

Dobrze wiedzieć ,mam identycznie , ja od 20 dnia cyklu tak się czuje, tyle ze od 2 dni bardziej boli mnie brzuch właśnie wczoraj , dzisiaj i właśnie do tego biegunka .Wcześniej staraliśmy się o córkę i tak już koniec było na dzień dwa przed owulacja , ale zajsc nie mogłam wiec starania codziennie , testów zrobilam
3 czy 4 oczywiście ryk ... widocznie może za wcześnie , do tego czuje jakby Mnie łamało w kościach . Dziękuje 😘
U mnie było tak, że to przez stres nie mogłam zajść w ciążę. Załamka po każdej nieudanej próbie, obsesyjnie sprawdzałam objawy itd. Wiec najlepszysposób to trochę odpuścić:) wiem, że łatwo mówić 😀

U mnie było tak, że to przez stres nie mogłam zajść w ciążę. Załamka po każdej nieudanej próbie, obsesyjnie sprawdzałam objawy itd. Wiec najlepszysposób to trochę odpuścić:) wiem, że łatwo mówić 😀
Ja w zeszłym miesiącu tak mialam
, wszysykie objawy , odpuscilam ,nawet miałam plany na ten cykl ,żeby brać suplementy na poprawę jakości śluzu No i badania zacząć , czekałam na spokojnie na miesiączkę , żeby zacząć od początku a tej nie ma na ten czas 🙂

Zycze aby się udało ❤
A stosowałaś może jakieś testy owulacyjne? Nam udało się dzięki temu :)
Właśnie pierwszy raz z testami miałam cykle 29 dniowe testy zaczęłam 14 dnia cyklu już tego samego dnia miałam pozytyw ale staraliśmy się kilka dni wcześniej , później negatywy i od 20 dc ciagle pozytywy wychodziły ale to już tylko pierwszy wzięłam pod uwagę , No i jak widać chyba się udało , jutro się okaże , może z innych przyczyn się spóźnia

Hej ja jestem dzisiaj w 32dc a mam 33/34 już w sobotę test pokazał dwie kreski i tak z dnia na dzień ciemnieje ale mam to samo. Bolą mnie z tyłu plecy szczypie jajniki, macica jak przy @ i dzisiaj doszła biegunka [emoji24] ja już sobie wkrecam że przez to stracę ta ciążę. Co do testu zrób siusiu w domu w jakiś pojemnik wstaw do lodówki i poleć po test.
Ja od 20 dc tak się mecze ból brzucha I piersi okropny ,ale od 3 dni się nasiliło , czuje się jak w dzień miesiączki, kiedy ból jest na maxa mocny , tyle ze właśnie dzisiaj jeszcze biegunka , czasem zrobi mi się niedobrze ,zle samopoczucie sutki mnie bolą ze dotknąć nie mogę . Nie chciało mi się już po test isc ,ponieważ mimo objawów przez te wszysykie testy mam wrażenie ze znowu będzie negatyw.Robilam test w sobote niestety wynik jak zawsze , pomyślałam ze znowu nic z tego , miałam plany na ten cykl , badania i suplementy , czekałam na @ z nadzieja ze będzie mi już lepiej i te wszysykie bóle ze mnie zejdą , dostawałam okres po wstaniu z łóżka ,na ta chwile nie ma jeszcze . Ale może jutro może coś się przesunęło . Pojde rano po test

reklama
Oczywiście ja już tez się doszukuje co może być jeśli jest biegunka . A co mnie zdziwiło to ze w tym miesiącu tak mi twarz wysypało , miksy nie mialam
Tyle pryszczy przed okresem , teraz mam szyje i czoło masakra , a u ciebie ?

Do góry