Dzieki za rady,Odnośnie Nifuroksazydu kazal nie podawac bo to nie na taką biegunke, zalecił Tasectan, dzis uz jest lepiej, gotuje napar z borówki czernicy ponoc pomaga daje dalej leki i moze sie unormuje.badan nie kazali robic, do 4 dni ma sie unormowac, jesli nie to zas ide do lekarza.mlody nie odwodniony, żywotny wesoły czekamy na poprawe mam nadzieje pozdrawiam
reklama
kazdy lekarz doradza co innego, kazdy rodzic co innego i juz czlowiek nie wie co ma robic, dodam tylko ze moje dziecko duzo rzeczy nie zje bo ma autyzm i nie ma sily zeby go przekonac do zjedzenioa czy wypicia czegos co mu nie spasuje, juz nie musze pisac chyba ze nie powie co go boli itp....
basia_paw
Fanka BB :)
każdy lekarz mówi co innego, tak naprawdę to trzeba mieć swój rozsądek bo nie raz lekarze takie głupoty opowiadają, że aż się człowiek za głowę łapie, jeśli chodzi o biegunkę to u mnie sprawdził się probiotyk u i dziecka i u nas, szybko przechodziło, praktycznie po jednej dawce widać było że ilość kupek się zmniejszyła
https://www.youtube.com/watch?v=aTAxTkgkl74 polecam zobaczyć ten film odnośnie dzieci autystcznych i biegunki
ninawieczorem
Aktywna w BB
Masz rację, bo bakterie probiotyczne dobrze działają na jelita i żołądek, a dokładnie na śluzówkę, więc ciało malucha ma więcej sił, żeby bronić sie przed tym, co wywołało biegunkę i mały szybciej wyzdrowieje. Ja akurat daję w takich sytuacjach dziecku flostrum, bo jest w kroplach,ale i tak warto wybrać się do lekarza, żeby ustalił, dlaczego biegunka trwa tak długo.
reklama
Podziel się: