Madzia86G
Fanka BB :)
Nie musi, u jednej w terminie 6+2 jak u ciebie już bije, u innej w 7+2.Musi już być. U mnie 6+2 było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie musi, u jednej w terminie 6+2 jak u ciebie już bije, u innej w 7+2.Musi już być. U mnie 6+2 było
Czy 10 i 14 to jeszcze jest hałas szansa bo są malutkieDopiero przy pęcherzyku 25mm uznaje się tzw puste jajo płodowe
No masz 10-15mm zapasu to sama sobie odpowiedz na to pytanie.Czy 10 i 14 to jeszcze jest hałas szansa bo są malutkie
Po prostu się martwie nie byłam w takiej sytuacji. Jak to wygląda z twojego punktu widzeniaNo masz 10-15mm zapasu to sama sobie odpowiedz na to pytanie.
Ale czym się martwisz?Po prostu się martwie nie byłam w takiej sytuacji. Jak to wygląda z twojego punktu widzenia
Ale ta bete robiłam 3 grudnia i potem 5 grudnia to praktycznie dla tygodnie temu taka była. Stąd zmartwienia. Bardzo proszę nie krzycz na mnie w wiadomości, po prostu nie wiem czy to normalne że w 6plus 2 i 5plus 6 nie widać tego zarodka . Martwię się, dlatego pytam osoby ktra ma więcej widzę może na ten tematAle czym się martwisz?
Z mojego punktu widzenia szukasz problemów na siłę. Przy becie ok. 3000 nie widać jeszcze zarodka.
Ale ja nie krzyczę...Ale ta bete robiłam 3 grudnia i potem 5 grudnia to praktycznie dla tygodnie temu taka była. Stąd zmartwienia. Bardzo proszę nie krzycz na mnie w wiadomości, po prostu nie wiem czy to normalne że w 6plus 2 i 5plus 6 nie widać tego zarodka . Martwię się, dlatego pytam osoby ktra ma więcej widzę może na ten temat
Rozumiem. Czyli mam się nie martwić? Dziękuję że jakoś chciałaś udzielić mu pomocy ooorzez poradę i utrzymanie ducha. Mam naturę panikary ,a tu jeszcze takie coś że nie na tych zarodkowAle ja nie krzyczę...
Dostałaś odpowiedzi
Trollujesz?Rozumiem. Czyli mam się nie martwić? Dziękuję że jakoś chciałaś udzielić mu pomocy ooorzez poradę i utrzymanie ducha. Mam naturę panikary ,a tu jeszcze takie coś że nie na tych zarodkow